A List Magazine ∙ March 2, 2022 ∙ 4 min read

Andreea Marin, Iuliana Tudor, Virgil Ianțu și Adi Hădean sunt doar câteva dintre vedetele din România care au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina.

Andreea Marin este alături de UNICEF Romania și s-a angajat în a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Iată câteva imagini cu Andreea Marin alături de refugiați.
Vedeta TV a mers în Vama Siret pentru a sări în ajutorul refugiaților ucraineni. Impresionată de scenele dureroase pe care le-a văzut, Andreea a publicat pe Facebook o serie de fotografii, în care apare alături de refugiații din Ucraina.

Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că vrea să îi ajute pe refugiații din Ucraina. Actrița și-a pus la dispoziție apartamentul pentru „oamnii aflați în suferință și nevoi”. Aceasta a mai specificat că își va pune apartamentul la dispoziție prin intermediul unor organizații oficiale.

„M-am tot gândit. M-am hotărât.Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință. Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat: Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Iuliana Tudor este alături de Crucea Roșie, în Campania: Umanitatea nu are granițe! Primul convoi umanitar al Crucii Rosii Române format din 6 camioane la care se va mai alatura inca unul in Vama Siret a plecat azi dimineață cu 170 de tone de ajutoare către Cernăuti! Campania continuă, iar noi toți putem dona!

Virgil Ianțu încearcă pe cât pot să ajute refugiaţii din Ucraina. Prezentatorul tv s-a oferit să dea o mână de ajutor oamenilor care au fugit din calea războiului.  Astfel, Virgil Ianţu şi soţia sa au primit în casă o familie de refugiaţi din Ucraina.

“Cei care aveți posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gânditi de doua ori. Prin ce trec acest acești oameni este îngrozitor și totuși, ei rămân extrem de curajoși și demni. Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de căldură și respect.

Noi gäzduim o mama cu doua fetițe care au ajuns aseară din Ukraina după un drum forte greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în fata, iar când am întrebat-o daca îi e teama, mi-a spus: “there is only one way for us now”, a scris Ianţu pe pagina lui de socializare alături de o fotografie cu familia.

Adrian Hădean și-a luat echipa și de mâine îi așteaptă pe refugiați la Rădăuți și Botoșani. El va dona mâncare caldă refugiaților ucraineni care sosesc în România!

Mulțumim din suflet pentru donații și sprijin. Suntem pe graniță, la Sighetu Marmației, dar am început operațiunile și în București. Mâine suntem așteptați la Rădăuți și Botoșani. Vă țin la curent. Mare ❤️ pentru toți cei implicați în treaba asta. Donatii la https://activsocial.adihadean.ro. #SolidarSocial împreună cu World Central Kitchen gătesc pentru refugiații ucraineni la frontiera României cu Ucraina.- a scris Hădean pe contul său de Facebook.

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…