Monica Cismaru ∙ November 26, 2021 ∙ 2 min read

casa Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley (34 de ani) este un model de succes, femeie de afaceri și nu în ultimul rând, soția unuia dintre cei mai bine plătiți actori din lume, Jason Statham. Cuplul locuiește în Los Angeles, într-o vilă care valorează peste 12 milioane de dolari, în care s-au mutat relativ recent, după ce și-au vândut fosta casă pentru aproape 20 de milioane de dolari.

De decorarea noii locuințe s-a ocupat însăși proprietara, care a apelat la unii dintre cei mai apreciați designeri de interior pentru a și crea un spațiu care să-i reflecte personalitatea. Rosie Huntington-Whiteley este adepta minimalismului, care se reflectă atât în stilul vestimentar, cât și în cel ce privește spațiul ambiental. Astfel, modelul și-a creat un cămin sofisticat, in clulori neutre, cu piese de mobilier de colecție, în stil minimalist, din materiale naturale, cu aspect nefinisate. 

casa Rosie Huntington-Whiteley

casa Rosie Huntington-Whiteley

casa Rosie Huntington-Whiteley

 

Modelul a colaborat pentru designul interior al casei cu Courtney Applebaum Design, iar rezultatul este unul impresionant, un mix de vintage cu piese de designer, în culori neutre. 

casa Rosie Huntington-Whiteley

casa Rosie Huntington-Whiteley

Cele mai notabile piese sunt cele vintage, create de Pierre Jeanneret  – fotoliile, scaunele și canapeaua din sufragerie, canapeaua vintage, o piesa foarte rară – V11, creată de  Illum Wikkelso. 

Mobilierul casei mai cuprinde și o măsuță de cafea Charlotte Perriand’s ‘Berger”, dar și fotoliul Eames. În dormitor, Rosie a ales să amplaseze un mic birou vintage și trei scaune, alături de o lampă de bronz. 

Rosie Huntington-Whiteley a și afirmat la un moment dat că, dacă nu ar fi avut o carieră în modelling, ar fi fost un designer de interior de succes. 

casa Rosie Huntington-Whiteley

Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham mai au un fiu în vârstă de patru ani, Jack. Rosie a povestit recent că, atunci când a devenit mamă pentru prima dată, a avut o criză de identitate și s-a adaptat foarte greu la realitatea maternității. Totuși, vedeta spune că, odată ce a depășit criza, și-a intrat în rol pe deplin și că a căpătat mai multă încredere în ea. 

 

Foto: Instagram

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…