Monica Cismaru ∙ November 22, 2021 ∙ 3 min read

printesa charlene monaco

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) a declarat în exclusivitate pentru publicația People că soția lui, Prințesa Charlene (43 de ani), se află sub tratament într-un sanatoriu din afara statului Monaco, unde a fost internată cu acordul ei, din cauza epuizării emoționale și fizice profunde. Se pare că Prințesa Charlene trebuie să stea acolo cel puțin câteva săptămâni pentru a se reface. 

Internarea Prințesei Charlene la sanatoriu s-a produs la câteva zile după revenirea ei în Europa din Africa de Sud, unde a stat jumătate de an, invocând o afecțiune ORL, care nu i-a permis să călătorească. 

printesa charlene monaco

Prințul Albert a adăugat că imediat după ce a revenit din Africa de Sud, Prințesa Charlene s-a comportat bine timp de câteva ore, dar imediat după s-a dovedit că starea nu era atât de bună pe cât se credea”. La o săptămână după ce reuniunea cu familia ei – Prințul Albert și cei doi gemeni în vârstă de 6 ani, Prinții Jacques și Gabriella, Prințesa Charlene a anunțat că se retrage de la festivitățile Zilei Naționale a statului Monaco, din cauza oboselii profunde.

printesa charlene monaco

Opinia publică și presa au tras imediat concluzia că familia regală monegască trece printr-o criză familială fără precedent, lucru infirmat de Prințul Albert. ”Probabil că voi repeta la nesfârșit, dar acest lucru nu are legătură cu relația noastră. Vreau să clarific acest aspect: nu există probleme în cuplul nostru, nu sunt probleme care țin de cele dintre un soț și o soție. Problemele sunt de altă natură. Starea ei actuală este rezultatul unor factori care sunt de natură privată. În mod evident, este epuizată, atât fizic cât și psihic. A fost copleșită și n-a mai putut face față îndatoririlor oficiale, vieții, în general, nici măcar îndatoririlor familiale.” 

În mod evident au apărut consecințele multiplelor operații chirurgicale pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta cu siguranță a fost un factor, dar în acest moment, prefer să nu mai fac alte comentarii. A suferit o epuizare majoră. N-a dormit bine timp de zile întregi și nici n-a mâncat suficient. A slăbit foarte mult, lucru ce a făcut-o vulnerabilă în fața altor afecțiuni: o răceală, o gripă, sau, Doamne-ferește, COVID”, adaugă Albert de Monaco.

”Deoarece știu că circulă multe zvonuri, vreau să subliniez că nu suferă de COVID. Și nici de cancer. Nu e o problemă de natură intimă, de cuplu. Și, ca să infirm și celelalte speculații, nu e vorba nici de operații estetice. Am discutat cu frații ei și cu cumnata ei. Charlene deja s-a hotărât și ne-a confirmat și noua. Ea și-a dorit acest lucru. Știa deja că cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă e să se retragă la un centru unde să beneficieze de tratament medical adecvat, dar nu în Monaco. Din motive de păstrare a discreției, trebuia să fie undeva în afara statului Monaco. Ea a fost foarte calmă și înțelegătoare. Și-a dat seama și singură că are nevoie de tratament. Nu poți forța pe cineva să înțeleagă că are nevoie de tratament, trebuie să priceapă singur acest lucru”, mai spune suveranul monegasc.

”Am vrut doar ca ea să știe c-o iubim foarte mult, că suntem alături de ea și că cel mai important lucru acum e sănătatea ei. Nu trebuie să-și facă griji pentru nimic altceva. Toți o iubim, copiii o iubesc și nu-i dorim decât binele”, a conchis Prințul Albert. 

 

 

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…