Andreea Leta ∙ October 7, 2021 ∙ 2 min read

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Alist Designers boutique te așteaptă luna aceasta cu două branduri care pot redefini ideea de coolness. Unul dintre acestea este Gemelli, brandul de pantofi pe care, dacă nu-l cunoști deja, trebuie să-l adaugi pe lista ta de preferate! Iată de ce.

Se spune că o femeie nu are niciodată suficiente perechi de pantofi. Însă, în acest sezon, vorbim despre ghete. Și acum sincer, cât de multe perechi de ghete sunt prea multe? Mai ales când acestea arată ca modelele din cea mai recentă colecție Gemelli? Eu am făcut o vizită la boutique săptămâna aceasta și mi-am ales trei preferate. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

De când mă știu, am adorat încălțămintea pe care cei mai mulți din jurul meu o numeau pe nedrept „butucănoasă”. Ghici cine știe acum excat cum se poară o pereche de ghete cu platformă!? Cu tendințele ce vizează estetica 90s în vigoare, e imposibil să nu te lipești de o astfel de pereche, precum cea din piele velur. Este perfectă pentru ținutele de zi cu zi, platforma fiind destul de confortabilă, și poate fi asortată cu o varietate de croieli de pantaloni, de la mom jeans, la pantaloni 3/4 din stofă, însă, la fel de bine, aceste ghete pot fi purtate cu fuste și cu rochii negre, într-un stil grunge de mare efect!

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Următoarea pereche care mi-a atras atenția a fost cea de ghete pe care îmi place să le asociez  motocicletelor, datorită inserțiilor metalice și a formei cu botul rotund și talpă striată. Acestea pot fi purtate în outfituri ceva mai statement, cu piese din piele. Le poți integra și pe ele fără probleme în outfituri casual, în contrast cu piese din materiale fine, sau cu jeans. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le aiTrebuie să recunosc că preferatele mele, cele mai preferate, dacă se poate spune așa, sunt botinele. Ador influențele western care nu par să părăsească prea curând trendurile în materie de încălțăminte. Clasicele ciocate au fost puternic reinterpretate într-un model mult mai feminin și mai senzual, completat de detalii metalice argintii. Pot fi purtate în lookuri de inspirație 80s glam sau integrate în ținute boho. 

Te asșteptăm la Alist Designers boutique, în spațiul din București Mall Vitan, pentru a-ți alege și tu perechile preferate. 

Foto: PR, arhiva personală

Related Posts

MET Gala 2024: AMR doar o săptămână, așa că iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment

Având o tradiție de peste 70 de ani de eleganță, excentricitate și strălucire, MET Gala este, fără îndoială,…

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Cum a fost la Half Is Free, ediția de primăvară, de la București (VIDEO)

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 20…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…