Monica Cismaru ∙ September 3, 2021 ∙ 2 min read

printesa charlene monaco

După o ședere suspect de îndelungată în țara ei natală, Africa de Sud, Prințesa Charlene (43 de ani) e gata să revină acasă, în regatul Monaco, potrivit declarațiilor soțului ei, Prințul Albert.

Prințul Albert de Monaco a declarat pentru publicația People că soția sa, Prințesa Charlene, e pregătită să revină acasă, după o ședere de câteva luni în Africa, din cauza unei probleme de sănătate.

În urmă cu câteva săptămâni, Prințesa Charlene a publicat pe Instagram mai multe fotografii alături de cei doi copii, gemenii Gabriella și Jacques și de Prințul Albert, care au vizitat-o în Africa de Sud. Prințesa a fost nevoită să petreca mai mult timp pe continentul african din cauza unei intervenții chirurgicale pentru o afecțiune ORL, fapt ce a împiedicat-o să călătoreasca.

Lipsa prințesei din peisaj a fost privită cu suspiciune de presă și de public, dar fotografiile publicate cu familia reîntregită și declarațiile Prințului Albert sunt menite să stingă speculațiile conform cărora ar exista pobleme grave în familia regală monegască.

printesa charlene monaco

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud încă din luna mai. Charlene a fost operată de urgență, iar intervenția a durat aproximativ patru ore. Odată ce doctorii îi dau undă verde, aceasta se va putea întoarce acasă, spune Albert.

printesa charlene monaco

Știu că ea a spus că nu se poate întoarce mai devreme de luna octombrie, dar asta era înainte de o nouă rundă de vizite la doctor. Sunt convins că revenirea ei va putea avea loc și mai devreme de atât. Este pregătită și spune, mai în glumă, mai în serios, că e gata să se îmbarce pe vapor și să se întoarcă în Europa”, a declarat Prințul Albert la revenirea sa din Africa de Sud.

Acesta adaugă că soția lui e într-o stare emoțională bună și ca a fost foarte bucuroasă să-și revadă cei doi copii în vârstă de 6 ani.

printesa charlene monaco

Presa și publicul n-au privi cu ochi buni lipsa prințesei și speculează pe marginea faptului că între ea și Albert ar exista probleme grave, alimentate și de noi suspiciuni de paternitate pentru un nou copil din flori al Prințului Albert. Acesta ar avea un fiu cu o fostă amantă, însoțitoarea de zbor originară din Togo – Nicole Coste, care i-ar fi dăruit un băiat, Alexandre. Cei trei – Albert, Nicole și Alexandre au fost fotografiați luând parte la același eveniment în luna iulie a acestui an. 

Imaginile publicate pe Instagram de Charlene din Africa de Sud o arată într-o formă fizică nu foarte bună. Prințesa e slabă, palidă și cu cearcăne, dar încearcă sa compună un tablou al familiei fericite alături de Albert și de cei doi copii.

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…

ADHD la adulți: semne subtile pe care nu le-ai observat

Amâni lucrurile până când termenul limită se apropie periculos de mult? Sau poate ești deseori etichetat ca fiind…

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 13 ani de la nuntă

S-au scurs 13 ani de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, eveniment urmărit de sute de milioane…

Haddaway lansează alături de Creator Records „Lift Your Head Up”, o piesă despre speranța în față adversității

Haddaway, artistul internațional cunoscut pentru hiturile sale care au definit generații, se alătură Creator Records într-o colaborare de…

Nicole Kidman, celebrată de Institutul American de Film

Nicole Kidman (56 de ani) a fost celebrată zilele acestea la Los Angeles de Institutul American de Film,…

Cele mai importante momente din istoria Jocurilor Olimpice

Când și cum au apărut Jocurile Olimpice, care au fost cele mai importante momente ale istoriei? În așteptarea…

De ce ne este greu să renunțăm? Arta de a renunța

Nu e ușor să renunți. Pentru că orice proces de renunțare este un proces de pierdere, iar acesta…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Bortan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…