Dacă vreți să știți cum e să gătiți fără să gătiți, încercați acest desert răcoritor și healthy: desert fresh cu ricotta, fructe și tarhon, recomandat de chef Adrian Hădean.
Ingrediente pentru 4 porții:
- 250 g ricotta Granarolo
- 100 g iaurt grecesc
- 50 g miere
- un praf de sare
- fructe proaspete de vară
- câteva fire de tarhon proaspăt.
Mod de preparare
Amestecați 250 g ricotta, 100 g iaurt grecesc, 50 g miere și un praf de sare.
CITITI CONTINUAREA RETETEI AICI!
Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024
Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…
Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului
O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…
Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica
Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…
Eroii României la Jocurile Olimpice
Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…
Savantele (reale ale) României
La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…
Premierele lunii mai: filme noi la cinema
Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…
Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu
Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…
3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)
Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…
Călătorește în România!
Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…