A List Magazine ∙ August 8, 2021 ∙ 2 min read

Cheia unui machiaj de festival reușit este să experimentezi și să nu îți fie teamă să te joci cu nuanțele! Glitterul nu trebuie să lipsească din peisaj, iar pentru buze alege o nuanță mai excentrică, o culoare pe care nu ai purta-o în mod normal la birou.

Cezara Cristescu are 18 ani și face parte din noua generație de influenceri House of Talent. Are peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 215 mii de abonați pe YouTube, și este pasionată de makeup. Astăzi, tânăra ne propune câteva idei de machiaj de festival.

Dacă v-ați plictisit de linerul simplu negru, trebuie să încercați linerul grafic îmbinat cu desenele abstracte. Această tehnică a devenit preferata mea, datorită faptului că astfel îmi pot da frâu liber imaginației. Fiecare ochi are propriu design, motiv pentru care nu trebuie să vă stresați, dacă liniile nu sunt la fel la ambii ochi. Ideea linerului grafic este să fie fun, creativ și unic. Eu am mers pe constelații/ stele, fiind foarte usor de plasat pe forma ochiului. Nu gândiți prea mult designul, doar începeți să vă distrați si rezultatul va fi unul neașteptat.- spune Cezara.

 

Un alt look mega fresh de vară include linerul colorat. Este produsul meu preferat pentru a crea lookuri inedite si fun. Micile detalii contează mult atunci când este vorba de un makeup grafic. Iar pentru o precizie maximă puteți opta pentru un liner de tip pensulă, ca să vă ușureze munca., mai spune Cezara Cristescu.

Dacă vreți să mergeți la sigur cu machiajul vostru, linerul negru și rujul roșu îți vor garanta succesul. Dar , pentru că nu puteam să mă limitez la atât, am adăugat în loc de highliter un sclipici pigmentat în care sunt încorporați mici fulgi aurii, pentru un aer mai extravagant. Un ruj mat roșu sau velvet este perfect pentru a completa lookul. Am păstrat cristale în păr, pentru a aduce la suprafață influențe din punk rock, îmbinate cu accente glam. Această modă și-a atins apogeul prin anii 60-70.- încheie Cezara.

Related Posts

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Vlad Huidu o ia la întrebări pe soția lui, Giulia

Cum arată o discuție tête-à-tête, între doi soți? Dar între doi soți celebri, care au și participat la…

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…