Andreea Leta ∙ March 1, 2021 ∙ 3 min read

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Este 1 martie la Alist Designers boutique! Asta înseamnă că azi mi-am îndreptat atenția spre cele mai feminine piese vestimentare ale designerilor români de aici și am ales să îți prezint câteva dintre ele. Cum tendințele momentului sunt destul de romantice, nu m-am putut abține și m-am axat pe rochii. Iată ce am descoperit: 

După ce am avut parte de prima furtună cu fulgere și de primii ghiocei, este oficial primăvară! Deci e momentul să punem în lumina reflectoarelor tot ce avem mai de preț pentru că primăvara începe cu luna noastră, doamnelor! 

Am făcut deja o vizită la Alist Designers boutique și, inspirată de evenimentele lui martie, parcă în ochi mi-au sărit numai rochii! Pe 5 dintre ele am ales să ți le prezint acum, însă, ca de obicei, te încurajez să ne faci o vizită pentru a-ți alege piesele favorite, perfecte pentru stilul tău. 

Pe mine m-au influențat foarte tare liniile romantice propuse de marile case pentru SS21, așa că mai toate piesele pe care le-am ales, fie sunt din materiale diafane, fie în nuanțe pastel, au volane sau mă duc cu gândul la cele mai efemere personaje din superba literatură populară care-mi este tot timpul o mare sursă de inspirație. 

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Concept a Trois

Nuanțele calde sunt preferatele momentului, ne dorim să aducem cât mai aproape soarele, să-i păstrăm razele calde și lumina cât mai mult timp, așa că nu e de mirare că vei găsi foarte multe piese în tonuri de galben, de la cel mai fresh, la cel mai poetic, cum îmi place să îi spun galbenului indian, sau diverse valențe de roz, de la cel mai pudrat, precum cel de la Concept a trois, la cel mai tonic, până la fuchsia. 

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Bluzat

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Lavish

Croielile acestui sezon sunt cele care îți spun din start „mișcă-te în voie”, deci mizăm pe rochii în A, fie că optăm pentru una medie sau scurtă, în stilul anilor ’60. Elemente feminine precum volanele,  cum sunt cele prezente în colecții precum cea de la Bluzat, Monarh design sau Lavish, fundele sau pliseurile sunt vedetele acestei primăveri, așa că nu te feri de ele, mai ales că arată atât de bine cu un twist punk sau grunge, pe care li-l poate oferi o pereche de bocanci. 

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Monarh Design

Dacă ești adepata simplității absolute, în primul rând, te felicit pentru că poți rezista atâtor tentații decorative actuale, apoi îți spun că, din când în când, nimic nu se compară cu sinceritatea unei rochii albe. Îmi și imaginez deja o tipă purtând o rochie precum cea din colecția Claudiei Castrase, mergând pe stradă cu un coș plin cu lalele, cu ochelari de soare supradimensionați și cu o pereche de pantofi oxford. Iar tipa asta boemă poate fi oricare dintre noi cu rochia potrivită și cu relaxarea aferentă! 

AList Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 rochii pentru 1 martie

Claudia Castrase

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan. Te așteptăm!

Foto: PR

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Cum a fost la Half Is Free, ediția de primăvară, de la București (VIDEO)

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 20…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…