Alina Aliman ∙ February 26, 2021 ∙ 3 min read

În această primăvară, superba actriță Cate Blanchett, premiată cu Oscar, ne zâmbește din fotografiile lui Tom Munro, în noua campanie a parfumului Giorgio Armani Sì Eau de Parfum Intense.

„Parfumul e foarte important în viața mea. Acesta e modul în care îmi încep ziua. Este ca un ritual de skincare, doar că unul pentru mintea mea”, spunea Cate Blanchett la lansarea mondială de ieri (virtuală, dar ce senzație totuși să te afli pe același ecran cu una dintre cele mai frumoase și mai cunoscute actrițe!). „Îmi amintesc că, la un moment dat, toată lumea din jur era obsedată de un parfum greu, care mie aproape îmi dădea dureri de cap. Și mi-am dat seama, atunci, că e foarte important și ce parfum porți pe lângă haine și make-up, că esența pe care îl porți este element care te va defini în ochii celor din jur. Așa că da, aleg un parfum diferit pentru fiecare personaj pe care îl joc.” Imaginea a parfumului Giorgio Armani Sì de ceva vreme deja, actrița Cate Blanchett spune că relația ei cu celebrul designer a evoluat în timp și că mereu s-a simțit apropiată de creațiile acestuia și de valorile pe care el le promovează. „Giorgio Armani acceptă faptul că fiecare femeie e diferită, știe că femeile reprezintă o mulțime de lucruri, că sunt puternice, că sunt fragile, creative, amuzante. Și că ele nu trebuie să facă o alegere să fie un lucru sau celălalt, că pot avea toate aceste calități.” 

„Dacă aș compara parfumul Sì Intense cu un film, ar fi ceva de Antonioni. Dacă ar fi o haină ar fi un costum destructurat, Armani, genul care se mișcă în tip ce miști și tu”, încheie Cate Blanchett.

Călătoria olfactivă propusă de parfumierul Julie Masse pentru noul parfum lansat de Girogio Armani este o interpretare intensă și sofisticată a parfumului feminin clasic. „Detaliile, forma, notele parfumului sunt extrem de importante. Ideea mea a fost să creez un parfum mai intens, însă provocarea a fost să nu fie foarte greu, în final. Practic, să creez o intensitate luminoasă”, spunea la lansarea noului parfum Julie Masse, parfumierul care a ajuns chiar în Madagascar, pe plantațiile de acolo, pentru a alege nota de vanilie din parfum. „Parfumul e o emoție pentru mine, ceva care mă face să mă simt bine. Eu îmi parfumez eșarfa bine-bine și apoi o înfășor în jurul meu și mă înfășor în ea ca într-un fel de halou protector, unul care mă face să mă simt minunat.” Noua declinare a esențelor conturează un parfum fructat, oriental și ciprat. Coacăzele negre din debut – semnătura familiei Sì – sunt urmate de trandafir Isparta (orașul trandafirilor din Turcia) și ulei davana. Parfumul se încheie cu paciuli, rășină și (acea) vanilie din Madagascar, obținută prin colaborarea cu un ONG local.

Foto: Armani

Related Posts

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…