Monica Cismaru ∙ February 19, 2021 ∙ 2 min read

mr big sex and the city

Continuarea serialului de succes Sex and the City, care a rulat pe HBO între 1998 și 2004, vine cu o mulțime de noutăți, iar unele dintre acestea nu vor fi tocmai pe placul fanilor serialului. După ce una dintre cele patru protagoniste, Kim Cattrall, interpreta Samanthei, a refuzat să ia parte la continuarea producției, din cauza neînțelegerilor cu Sarah Jessica Parker, un alt pion important din serial, Mr Big, iubitul dintotdeauna și în final soțul lui Carrie Bradshaw, interpretat de actorul Chris Noth, nu va apărea în continuarea intitulată And Just Like That.

Lipsa lui Kim Cattrall și a lui Chris Noth din continuarea Sex and the City știrbește mult din farmecul noii serii programate să aibă 10 episoade, iar greul rămâne pe umerii celor trei veterane – Sarah Jessica Parker – Carrie, Kristin Davis – Charlotte și Cynthia Nixon – Miranda.

Chris Noth este ocupat în prezent cu filmarea mai multor producții, printre care serialul The Equalizer și alte două filme aflate în pre-producție: Brooklyn All American și Someday Sometime.

mr big sex and the city

Mr Big este eternul iubit al personajului principal Carrie Bradshaw, cu care aceasta se căsătorește în primul lungmetraj Sex and the City din 2008 și alături de care înfruntă probleme în mariaj în ultima ecranizare de lungmetraj SATC din 2010.

mr big sex and the city

Viața la 50+ ani a celor trei protagoniste din continuarea SATC – And Just Like That – va fi prezentată pe fondul pandemiei, în New York, iar filmările sunt programate să înceapă în această primăvară.

sex and the city

Recent, Sarah Jessica Parker a povestit recent cum a apărut ideea producerii unei continuări pentru serialul-cult Sex and the City. Actrița își amintește cum, în primăvara anului trecut, aflată în carantină acasă, a vorbit cu producătorul serialului, Michael Patrick King, și, de la ideea inițială de a face un podcast inspirat de serial, au ajuns la realizarea unei continuări SATC care să se concentreze pe problemele actuale ale protagonistelor.

 

 

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…