Monica Cismaru ∙ November 2, 2020 ∙ 3 min read

adele slabit

După ce a slăbit aproape 50 de kilograme, Adele a fost asaltată de diverse branduri pentru a face reclamă dietelor și altor modalități de slăbire spectaculoase, iar aceste contracte ar fi putut să-i aducă în cont artistei britanice aproape 50 de milioane de euro, câte un milion pentru fiecare kilogram pierdut.

Totuși, Adele refuză să-și monetizeze slăbirea și să-și vândă imaginea pentru promovarea metodelor de slăbit deoarece, spune ea, nu vrea să devină o clonă a clanului Kardashian, care ar promova orice pentru a câștiga un ban în plus. Pe deasupra, Adele se simte stânjenită de toată atenția acordată în ultima vreme și nici de bani nu are nevoie, deoarece averea ei se ridică la peste 150 de milioane de euro.

adele
Adele a slăbit pe parcursul unui an aproape 50 de kilograme, iar transformarea ei spectaculoasă a surprins pe toată lumea. Se pare că vedeta a urmat o dietă cu alimentație sănătoasă și a făcut sport, dar nu a vorbit niciodată despre aspectele care i-au adus noua siluetă până săptămâna trecută, când a glumit pe seama noului ei look în cadrul emisiunii de umor Saturday Night Live.

Imaginile cu noua silueta afișată de Adele cu ocazia împlinirii a 32 de ani au făcut înconjurul internetului și o mulțime de branduri s-au grăbit să se asocieze cu vedeta pentru a-și vinde metodele de slăbit.
”Adele a refuzat oferte de milioane de dolari – dintre care făceau parte planuri alimentare, diete, companii producătoare de alimente, cărți de bucate, înregistrări cu exerciții fizice și chiar modelling”, a declarat o sursă apropiată vedetei.

adele

Se pare că Adele ar fi reușit să slăbească în urma unei diete restrictive de 1000 de calorii pe zi, asociată cu multă mișcare, iar rezultatul i-a redat pofta de viață vedetei, care intrase în depresie și din cauza divorțului de soțul ei, Simon Konecki.

Aceleași surse apropiate lui Adele povestesc că aceasta urmează cu strictețe programul de întreținere și merge în fiecare dimineață la sala de sport, unde se antrenează timp de o oră alături de un instructor.

În favoarea refuzului lui Adele de a promova metodele de slăbit diverse care i-au fost propuse mai stă și stânjeneala vedetei, care nu agreează atenția acordată odată cu slăbirea ei. Chiar dacă recunoaște că se simte mai bine ca niciodată cu noua siluetă, Adele susține că încă e intimidată de faptul că toată  lumea stă cu ochii pe ea și încă are accese de nesiguranță.

”Încă îi vine greu să creadă că arată atât de bine. Spune că are un șoc de fiecare dată când se uită în oglindă și e foarte încântată să-și creeze o nouă garderobă pentru noua siluetă. ÎI place la nebunie să probeze haine, parcă recuperează timpul pierdut ”, povestesc aceleași surse.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…