A List Magazine ∙ October 27, 2020 ∙ 1 min read

Blonda de la drept a avut un succes fabulos la lansare, fapt care i-a convins pe producătorii de la MGM Studios să continue cu partea a 3-a a peliculei. Filmul, care o are în rol principal tot pe Reese Witherspoon, trebuia să aibă premiera anul acesta în primăvară, însă pandemia de COVID-19 a făcut imposibil acest lucru. 

„Elle Woods a revenit. Blonda de la drept 3 va avea premiera în mai 2022′. Distribuția îi va readuce pe aceeași actori pe care îi cunoaștem și din primele două parți. „ au scris într-o postare pe Twitter cei de la MGM. Înainte de izbucnirea pandemiei, „Blonda de la Drept 3′ figura printre cele mai așteptate pelicule ale anului 2020.

Reese Witherspoon va juca așadar pentru a treia oară rolul lui Elle Woods, dar va fi prezentă pe generic și în calitate de producătoare, prin compania sa, Hello Sunshine. Alături de ea le vom revedea și pe vechile prietene ale eroinei, Serena (Alana Ubach), Margot (Jessica Cauffiel), dar și pe Jennifer Coolidge, care se va întoarce în rolul cosmeticienei Paulette Bonafonté Parcelle. Ea a jucat alături de Reese și în primul film din franciză, în 2001, dar și în cel de-al doilea, din 2003, ‘Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’.

Proiectul filmului „Blonda de la Drept 3′ exista încă din iunie 2018. Reese Witherspoon confirmase, atunci, că scenariul va fi scris de autoarele poveștii din 2001, Kirsten Smith și Karen McCullah.

Mai mult, Reese a dat lovitura de curând semnând un contract extrem de bănos pentru realizarea unui serial pentru Apple TV. Actrița este plătită cu suma de 2 milioane de dolari pentru fiecare episod din seria The Morning Show în care apare și spune că merită fiecare cent din contract.

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…