Smochine cu dichis. Rețetă by Adi Hădean

Smochinele sunt niște fructe minunate. Sunt dulci, se consumă confiate sau uscate, iar toamna, când le găsim proaspete, sunt ideale pentru rețete gustoase.
Le iubesc și le consum nu doar ca desert, ci mi se par perfecte pentru aperitiv. Vă arăt o combinație foarte interesantă, numai bună de pus cap la cap într-o zi de weekend sau când aveți poftă de o gustare mai specială.- spune Adi Hădean.
Ingrediente
- 5 smochine
- 100 g de gorgonzola
- 5 felii de bacon
- 5 nuci pecan
- Cimbru.
Mod de preparare
Am pornit cuptorul la 180 °C și am pus feliile de bacon la rumenit pe hârtie de copt. După câteva minute, când baconul a devenit crocant, l-am scos de la cuptor și l-am pus pe hârtie absorbantă.

Smochinele sunt niște fructe minunate. Sunt dulci, se consumă confiate sau uscate, iar toamna, când le găsim proaspete, sunt ideale pentru rețete gustoase.
Le iubesc și le consum nu doar ca desert, ci mi se par perfecte pentru aperitiv. Vă arăt o combinație foarte interesantă, numai bună de pus cap la cap într-o zi de weekend sau când aveți poftă de o gustare mai specială.- spune Adi Hădean.
Ingrediente
- 5 smochine
- 100 g de gorgonzola
- 5 felii de bacon
- 5 nuci pecan
- Cimbru.
Mod de preparare
Am pornit cuptorul la 180 °C și am pus feliile de bacon la rumenit pe hârtie de copt. După câteva minute, când baconul a devenit crocant, l-am scos de la cuptor și l-am pus pe hârtie absorbantă.