Andreea Leta ∙ October 23, 2020 ∙ 3 min read

Printurile sunt în tendințele acestui sezon. Eternul gri de toamnă este înlocuit de jucăușele imprimeuri abstracte, de clasicul tartan sau de animal print. Iată ce alegeri recente au făcut celebritățile de la Hollywood în materie de imprimeuri: 

Tartan

Joan Smalls

Lady Gaga

Din punct de vedere cromatic și grafic, tartanul pare un clasic al sezonului rece. Ce e drept, nimic nu se compară cu un sacou clasic din stofă cu imprimeul scoțian. Lady Gaga, una dintre cele mai extravagante celebrități ale tuturor timpurilor, a ales săptămâna aceata să promoveze un produs de beauty purtând un astfel de sacou. Dacă preferi îmbrăcămintea casual, Joan Smalls este exemplul perfect. Cămașa cu imprimeul tartan specifică stilului lamberjack poate fi purtată cu orice tip de jeans sau fustă din denim, într-un outift extrem de confortabil. 

Abstract

Kate Hudson

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian optează pentru unul dintre cele mai cool costume clasice, scos din anonimat de un print cât se poate de abstract, sub forma unei fuziuni cu efect lichid. Tonurile de oranj, roșu, roz și alb creează o armonie cromatică perfectă pentru acest moment al anului, în care tonurile calde sunt mai mult decât binevenite. Pe de altă parte, Kate Hudson propune un alt tip de print, pentru îmbrăcămintea sport, printr-o pereche de colanți în care tonurile de verde lime și bleu formează o explozie de culoare pe care te poți baza în timpul antrenamentului pentru un boost de energie. 

Message & Logo mania

Caroline Daur

Kim Kardashian

Nicole Scherzinger

Celebritățile adoră creațiile marilor case de modă, așa că nu se feresc să poarte logourile brandurilor favorite. Kim Kardashian și Caroline Daur vin cu două exemple foarte diferite, unul de outerwear Gucci, integrat într-un outfit 60s, iar celălalt extrem de comod, potrivit cel mai probabil pentru orele de sport de acasă. 

Fie că sunt logo-uri, fie că sunt mesaje, vedetele adoră exprimarea prin intermediul cuvintelor sau inițialelor. De data aceasta, frumoasa Nicole Scherzinger a optat pentru o rochie cu noțiuni foarte puternice, precum, „courage”, „love” sau „strenght”, pentru un outfit de gală. 

Floral

Nicole Richie

Nicole Richie a fost una dintre promotoarele stilului boho la Hollywood. Încă de pe vremea în care Rachel Zoe se ocupa de imaginea ei, Nicole Richie a îndrăgit imprimeurile, în special pe cele inspirate de natură. Astăzi poartă un kimono cu motive florale, perfect pentru un look hippie, dedicat unei după-amieze de toamnă, în care savurezi un ceai și o felie de plăcintă cu dovleac.

Animal print

Irina Shayk

Kylie Jenner

Molly Sims

Karlie Kloss

Sofia Vergara

Katy Perry

Jessica Simpson

Cu toate că am fi putut dedica întregului material acestui imprimeu, am ales să încercăm să rezumăm dragostea Hollywoodului pentru animal print. Adevărul este că nimic nu poate fi mai glam decât frumosul motiv al leopardului despre care, dacă o întrebăm pe Kylie Jenner, de exemplu, nici nu mai putem spune când este sau nu în exces. Nici Irina Shayk nu se lasă mai prejos, însă noi salutăm din plin inițiativa Jessicăi Simpson de a opta pentru un singur detaliu zebră. Nu ne înțelefe greșit, și nouă ne place mult animal printul! 

Foto: Hepta

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…