A List Magazine ∙ October 20, 2020 ∙ 2 min read

Anastasia Soare , în vârstă de 62 de ani, se află pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020, cu o avere estimată la 540 de milioane de dolari.

Românca noastră este mai bogată decât multe vedete internaționale precum Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari) etc. Mai mult, Anastasia Soare a reușit să surclaseze chiar și designeri celebri precum Donna Karan sau Vera Wang.

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anul acesta, mogulul cosmeticelor a coborât 20 de poziții în clasamentul Forbes. Nu e de mirare, mai ales că pandemia de COVID-19 a afectat foarte mult industria produselor de îngrijire și frumusețe.

Anastasia a ajuns în Statele Unite în 1989 și a construit un imperiu în industria de beauty, pornind de la o idee care i-a venit pe când lucra ca estetician în Los Angeles. Și-a dat seama că femeile nu acordau suficientă atenție sprâncenelor, așa că a brevetat o tehnică unică de conturare a acestora – the golden ratio. Ulterior a dezvoltat o gamă de produse de îngrijire și conturare a sprâncenelor.

De la primul salon deschis în 1997 în Beverly Hills, dezvoltarea businessului a conti­nuat în 2000 cu lansarea primei linii de cosmetice special create pentru sprâncene, sub brandul Anastasia Beverly Hills, impunând astfel o ca­tegorie nouă pe piața cosmeticelor. În timp, gama de cosmetice a fost extinsă și cu alte categorii de produse, Anastasia Beverly Hills devenind un brand de cosmetice complet și complex.

Vedete de primă mână de la Hollywood i-au trecut pragul și apoi i-au devenit cliente fidele și prietene, printre ele: J Lo, Kim Kardashian, Eva Longoria și Sharon Stone.

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…