6 moduri originale de a purta geanta

hepta_2325838

Nu ai nevoie de vreun model ultra-scump sau statement, ci doar de câteva artificii stilistice pentru a pune în valoare chiar şi cea mai basic geantă.

– Poşetele clutch sunt purtate de cele mai multe ori în mână, cu bareta ascunsă înăuntru, însă o variantă cool de a le purta este cu bareta sau lanţul înfăşurate de jurul împrejurul încheieturii şi/sau al mâinii.

hepta_2325859

– Victoria Beckham a făcut extrem de populară maniera de a purta genţile de dimensiuni mari, cu bareta scurtă şi rigidă, atârnând de încheietura dintre braţ şi antebraţ, însă o manieră mult mai inedită de a scoate în evidenţă un astfel de model de geantă este să o porţi precum un clutch supradimensionat, sub braţ.

hepta_2314766

– O geantă structurată, cu bareta de lungime medie, (genul pe care o porţi de regulă în mână, ţinând-o de baretă, ori pe antebraţ), poate fi purtată pe umăr, sub braţ, pentru un twist.

hepta_2325879

– Dacă arunci o privire peste instantaneele de street style de la Săptămânile Modei, ai să observi un pattern legat de genţile stil mesager – toate tipele cool le poartă în diagonală pe torso, legate astfel încât să stea cât mai sus, puţin sub bust (poţi înnoda o parte din baretă sau lanţ la spate pentru a-i micşora lungimea).

hepta_2318285

– Genţile stil mesager pot fi purtate de asemenea precum un clutch, în mână, cu lanţul înfăşurat în jurul încheieturii.

hepta_2325868

– Tot printre instantaneele de street style am reperat un twist inedit al trend-ului talismanelor purtate ataşate de genţi – o poşetă mai mică, de dimensiunea unui portofel, ataşată precum un charm unei genţi de dimensiuni mari.

hepta_2322728

Foto: hepta.ro

SHOP THIS STORY: