5 vedete de la Holywood care practică yoga

Este considerată o artă de către cei care o practică, o hrană pentru trup și suflet, o cale spre evoluția spirituală, o disciplină definită de meditaţie şi exerciţii fizice care îmbunătăţesc flexibilitatea organismului, starea de sănătate şi reduce semnificativ stresul.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen este adepta acestui sport, iar pasiunea ei pentru yoga le-a fost transmisă și celor doi copii ai modelului brazilian. Aceasta a povestit de mai multe ori că starea ei excelentă de sănatate, dar şi modul în care arată sunt rezultatul fapului că practică yoga.

Meg Ryan

Meg Ryan este una dintre vedetele care practică yoga în fiecare zi, acasă la ea. Actriţa a declarat că cel mai mare beneficiu al acestei practici este faptul că o ajută se se concentreze asupra celor mai importante lucruri în viaţă. Meg Ryan susţine că yoga este metoda perfectă de a găsi liniştea interioară.

Jennifer Aniston

Pentru Jennifer Aniston, yoga a reprezentat o nouă etapă din viaţa ei, mai ales că actriţa a declarat că şi-a găsit fericirea pe plan personal, reuşind treacă peste divorțul de Brad Pitt prin yoga. „Yoga te pregăteşte pentru orice, pentru tot. Iubesc meditaţia, e modul prin care, la sfârşitul unei zile, laşi tot ce a venit spre tine.”

Gwyneth Paltrow

Este binecunoscută pasiunea lui Gwyneth Paltrow pentru yoga, un sport pentru care se trezeşte de la cinci dimineaţa. Actrița a obținut chiar și o diplomă pentru a profesa ca instructor de yoga, dorind să îşi îndrume cursanţii să resimtă starea de revigorare, să respecte şi să iubească ceea ce au în jur cu ajutorul meditaţiei.

Halle Berry

Actriţa Halle Berry a găsit în yoga cel mai bun mod prin care poate să îşi ţină sub control diabetul. Faptul ca practică yoga zilnic a ajutat-o să elimine stresul acumulat şi se relaxeze mai mult.

Yoga este fără doar și poate un trend, iar faptul că e practicată de vedete internaţionale le-a încurajat pe tot mai multe femei să îi acorde o șansă. Vara aceasta, în România va avea loc o premieră şi anume primul festival de yoga. Festivalul Dakini are loc la Tuzla, în perioada 29 iunie-2 iulie şi va reuni, pe o suprafaţă de 15 hectare de plajă, workshop-uri, cursuri de yoga, ateliere de creaţie şi peste 100 de DJ români şi străini de psy-trance şi chill, care vor completa timp de patru zile momentele de libertate spirituală şi conectare cu natura.

Evenimentul se adresează atât comunităților internaționale familiarizate cu festivaluri precum Ozora (Ungaria), Shankra (Elveția) Boom Festival (Portugalia) sau Tree of Life (Grecia), dar și publicului din România, dornic să trăiască experiențe inedite, orientate spre dezvoltare personală și relaxare în mijlocul naturii, la malul mării, departe de zgomotul urban și rutina care inhibă creativitatea și încătușează adesea mintea.

Categorii Lifestyle