5 genți perfecte pentru sezonul următor #shopping

Să recunoaștem! Niciodată nu avem suficiente genți. Suntem într-o continuă căutare a site-urilor de shopping, unde sperăm să găsim acele piese care parcă ne lipsesc din garderobă. Iată mai jos câteva sugestii!

O bag- geanta Ottanio cu manere lungi maro din imitație de piele. Preț: 365 lei. Este o geantă cool și foarte practică, perfectă pentru o zi cu multe deplasări în oraș.

 

Mini-geantă tip city. Culoare albastră. Corp din vinil transparent, cu cataramă pe capac. Zara, Preț: 129,90 lei. Vara și-a intrat în drepturi, terasele s-au deschis, iar dacă plănuiești o ieșire cu cele mai bune prietene, vei fi admirată cu siguranță.

Geantă coș. Mărime unică Massimo Dutti, Preț: 699 lei

Borseta de piele cu logo discret Code Furla, Preț: 499 lei (fashiondays)

Un detaliu roșu va atrage, cu siguranță, atenția tuturor. Poți opta pentru o geantă într-un roșu aprins, uni, sau pentru o borsetă care vine la pachet și cu acea lejeritate în mișcare.

Geanta femei Il Passo RANDEE, Preț: 439,20 lei.

Poate că nu este cea mai comodă geantă, ținând cont de proporțiile generoase, dar știi că în ea îți încap cele necesare, de la telefon, chei, la ruj, portofel etc. Este foarte practică și utilă.