5 celebrități așa cum nu le-ai mai văzut #nomakeup

Din izolare, unele dintre cele mai cunoscute staruri americane îți țin fanii la curent pe rețelele de socializare cu tot ceea ce fac. Tot acum avem și ocazia de a le vedea frumusețea naturală, fără pic de make-up. Iată ce au postat Jessica Alba, Lily Collins, Elizabeth Banks, Halle Berry și Alicia Keys!

Jessica Alba: Simt că pielea este fundamentul unei bune rutine de frumusețe. Lucrez ca actriță de la 12 ani, așa că răsfățul tenului meu a fost întotdeauna o prioritate. Însă, recunosc, am și gene bune, a scris pe Instagram actrița, mamă a 3 copii.

Lily Collins a scris pe contul său de social media cât de încântată este că în această perioadă de izolare, tehnologia ne-a ajutat pe toți să rămânem conectați și să fim astfel împreună.  Am avut noroc că avem tehnologia care să ne țină pe toți conectați în acest timp și să ne amintim unii altora că nu am fost niciodată singuri în luptele noastre. 

Elizabeth Banks s-a pregătit pentru o întâlnire pe zoom. Mi-am făcut părul, mi-am smuls sprâncenele, mi-am ras picioarele, că așa este în izolare 🙂– a fost mesajul actriței pe Instagram.

Halle Berry în vârstă de 53 de ani este într-o formă fizică de invidiat. Ea a avut curajul să posteze pe social media o fotografie fără machiaj, demonstrând încă o dată că vârsta este doar o cifră în buletin.

Alicia Keys are 40 de ani și este mama doi copii. Nici ea nu s-a sfiit să le arate fanilor adevărata sa față.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle