22 de lucruri mai puțin cunoscute despre Kate Middleton

De două zile, de când Palatul Kensington a confirmat că ea și Prințul William se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, Kate Middleton este din nou în atenția tuturor. Tocmai din acest motiv, astăzi ne-am gândit să facem o scurtă incursiune în viața Ducesei de Cambridge… de dinainte și după ce l-a cunoscut pe Prințul William, viitorul rege al Marii Britanii.

Începem?

 • Catherine Elizabeth Middleton s-a născut în orașul Reading din sudul Angliei, în 1982. Tatăl său, Michael Middleton, a fost pilot, în timp ce mama ei, Carole, a lucrat ca stewardesă. Michael și Carole mai au doi copii, Pippa și James, ambii mai mici decât Kate.

 • În copilărie, aceasta a locuit doi ani ani în Amman, capitala Iordaniei, pentru că tatăl său, angajat al companiei British Airways, a fost detașat în Orientul Mijlociu.
 • Kate a studiat la St. Andrew’s School, o școală privată din Berkshire, și la Marlborough College din Wiltshire. În timpul școlii, aceasta a excelat la sport, teatru și muzică.

 • Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna pasionată de fotografie și chiar s-a ocupat de shooting-urile pentru Party Pieces, o companie de succes care produce obiecte și accesorii pentru petreceri, afacere deținută de părinții săi. Acum, Kate se ocupă de cele mai simpatice portrete cu Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii săi și ai Prințului William. Și de-abia așteptăm să le vedem și pe cele cu cel mai nou membru al familiei!
 • Ea și Prințul William s-au cunoscut în 2001, pe vremea când amândoi studiau Istoria artei (Prințul William s-a orientat ulterior spre Geografie) la Universitatea St. Andrews din Scoția. În acea perioadă, numărul celor care își doreau să studieze la St. Andrews a crescut semnificativ, pentru că toți își doreau să îl cunoască pe Will.

 • Deși cei doi aveau cursuri comune și ieșeau des împreună, relația lor nu a fost deloc una romantică la început. În plus, Kate era, la momentul respectiv, cu un băiat mai mare decât ea, Rupert Finch, student în ultimul an la St. Andrews.
 • În 2002, Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la un eveniment de strângere de fonduri într-o rochie care l-a cucerit pe Prințul William. Pentru că încă era cu altcineva, Kate l-a respins atunci pe Will, însă, după ce Finch a absolvit și s-a despărțit de Middleton, ideea unui nou cuplu regal a început să prindă contur.
 • Inițial, cei doi au încercat să fie cât se poate de discreți și să evite presa, dar, în 2004, paparazzi au surprins într-o vacanță la schi.

 • În 2006, în urma unei decizii luate de familia regală, Kate a primit gărzi de corp care să îi asigure protecția. În aceeași perioadă, William a plecat să studieze la Academia Regală Militară Sandhurst, unde a obținut titlul de locotenent.
 • Pentru că era iubita Prințului William, lui Kate i-a fost dificil să își găsească de lucru, având în vedere că jobul său trebuia să corespundă exigențelor familiei regale. În cele din urmă, aceasta a acceptat un post de buyer în cadrul companiei Jigsaw, un brand premium de haine, dar a renunțat la el după câteva luni pentru a se dedica fotografiei.
 • În aprilie 2007, Kate Middleton și Prințul William s-au despărțit, iar presa a vehiculat mai multe ipoteze ale separării lor. Pe de o parte, s-a vorbit despre influența și presiunile familiei regale, care voia ca Prințul William să ia o decizie serioasă în privința viitorului său cu Kate, pe de altă parte, se pare între cei doi au fost foarte multe conflicte cauzate de protocolul regal (care, de exemplu, o împiedica pe Kate să participe la festivitățile regale pentru că nu era căsătorită cu Will). Cu toate acestea, două luni mai târziu, cei doi au început să se afișeze din nou împreună.
 • În 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya, Will a cerut-o pe Kate în căsătorie și i-a oferit acesteia inelul de logodnă al mamei sale, Prințesa Diana.
 • În ziua nunții lor, pe 29 aprilie 2011, Kate a purtat tiara Reginei Elisabeta a II-a, bunica Prințului William. Accesoriul a fost realizat de Cartier în 1936 și a fost un cadou pentru Regina Elisabeta a II-a de la mama sa. În plus, Kate a ales pentru ziua cea mare o rochie creată de Sarah Burton, a cărei trenă măsura aproape trei metri.

 • În aceeași perioadă, mai multe branduri britanice au scos pe piață produse cu tema Will & Kate. Pliculețe de ceai, păpuși sau chiar… prezervative.

 • În 2012, în timpul unei vacanțe în sudul Franței, Kate Middleton a fost surprinsă topless la plajă de fotografii revistei Closer. La scurt timp, fotografiile au apărut în publicații din Irlanda și Italia. Cuplul a dat în judecată revista Closer și a cerut daune de peste un milion de lire sterline. În plus, un judecător francez le-a cerut jurnaliștilor de la Closer să predea toate pozele cu Ducesa de Cambridge. Conform celor de la Los Angeles Times, nici măcar o singură organizație media din Marea Britanie nu a publicat fotografiile respective.
 • Kim Kardashian este una dintre cele mai mari fane ale lui Kate Middleton și, în 2012, când Kate a împlinit 30 de ani, a creat o pereche de pantofi – The Dutchess – special pentru ea.
 • Primul portret oficial al Ducesei de Cambridge a fost realizat (în 2013) de artistul Paul Emsley și se află la National Portrait Gallery din Londra.
 • Ca membră a familiei regale, aceasta are trei titluri oficiale. Pe lângă Ducesă de Cambridge, aceasta este și Contesă de Strathearn (titlu folosit în Scoția) și Baroneasă de Carrickfergus (titlu folosit în Irlanda de Nord).
 • Kate adoră să gătească și, în 2010, s-a gândit chiar să-și deschidă o brutărie împreună cu fratele său, James, care are câteva afaceri cu dulciuri.
 • Anul trecut, în iunie, Kate Middleton a apărut pentru prima dată pe coperta unei reviste. Fotografiile au fost făcute de Josh Olins pentru Vogue UK, publicație care a împlinit 100 de ani de existență. Și Prințesa Diana a apărut, la rândul său, de trei ori pe coperta Vogue UK.

 • Kate Middleton a fost inclusă de două ori, în 2012 și 2013, în topul celor mai influente persoane din lume, top realizat de publicația Time.
 • Ducele și Ducesa de Cambridge au împreună doi copii, Prințul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013, și Prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, iar acum se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. George este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul său, Prințul Charles, și tatăl său, în timp ce Charlotte este pe locul patru.
Kate și Will, prima apariție după nașterea Prințesei Charlotte
Kate și Will, prima apariție după nașterea Prințului George

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle