12 designeri români într-un pictorial… albastru 

Da, deja știți: tema lunii este… albastru. Mai exact, Classic Blue, culoarea desemnată de Institutul Pantone drept culoarea anului 2020. Așadar, 12 designeri români au acceptat provocarea lansată de Edit by Edith şi au imaginat o colecţie capsulă, special pentru acest editorial, care îşi doreşte să marcheze intrarea într-un nou deceniu de modă prin culorile oceanului – dați play pentru making of.

Ideea de la care a pornit echipa a fost simplă: apa e una dintre cele mai importante resurse ale planetei, așadar trebuie celebrată și salvată, iar pictorialul din revistă a purtat numele Hastag The Big Blue. 

– VEZI AICI UNDE GĂSEȘTI REVISTA A LIST MAGAZINE NR. 14 – 

Ne-am amuzat la pictorial dansând și schimbând ținute ale designerilor. Trench-uri albastre, pălării în culoarea cerului, genți bleumarin, nuanțe de turcoaz inspirate de valurile mării, tente de bleu ciel – nici un element nu a lipsit de pe set-ul nostru. Ce-i drept, ne-am fi dorit, la final, mai multe pagini disponibile în revistă pentru creațiile celor 12 designeri români. Urmăriți și pagina de instagram @alistmagazine pentru a vedea, acolo, pe parcursul săptămânilor care urmează, imagini din pictorialul albastru care include creațiile designrilor.

Cât despre peștișorul – vedetă, fiți fără grijă: e fericit acasă la fotografa Deea Buzdugan. 

pictorial blue

Edit by Edith Production pentru A List Magazine.
Fotografii: Deea Buzdugan.
Styling & make-up: Edith Oncica.
Modele: Meg Mihăiță și Diana Toma.

Hairstyle: Andreea Zamfir.
On set assistant: Georgiana Jipa.

Production: E Edit by Edith / Frank Paul
Post production: Cornel Panaite.
Mulţumim, MAGNETIC BOX, pentru spaţiu!
Designeri parteneri: Bon Bijou, Chaotic, Corina Boboc, Hedare, Ilonca Bianca, Laura Olaru, Lyria, Maria Pălăria, Mihaela Gherlan, Nico Carp, Sandra Galan, Tammy Clothing. 

Categorii Video