Zodiile și banii: Cine câștigă cel mai mult anul acesta?

zodii bani

A doua jumătate a anului vine cu multe vești bune pentru anumite zodii în ceea ce privește câștigurile financiare. Investițiile inspirate, economiile și micile speculații vor contribui la creșterea contului din bancă. Iată cum vor jongla zodiile cu banii în perioada ce urmează.

Berbec

Schimbările mari pe care le vei face în carieră vor aduce după ele și sume mai mari de bani. Totuși, ai grijă să nu-i cheltui la fel de repede cum vin, mai ales că te așteaptă și niște cheltuieli neprevăzute. Va fi nevoie să te organizezi mai bine.

Taur

Câștigurile tale vor veni mai ales din partea partenerului, care se va bucura de creșteri salariale sau de alte venituri suplimentare. Dacă nu ești implicată în nicio relație, tot vei avea de câștigat – dintr-o moștenire, o returnare de taxe, o investiție bună sau dintr-un comision. Dacă ți se aprobă un credit la bancă, ai grijă cum cheltuiești banii.

Gemeni

Sunt șanse mari de câștiguri bănești, dar va trebui să ai mare grijă de ei. Mai bine îi pui la loc sigur până te hotărăști ce să faci cu aceste sume, pentru că riști să-i risipești pe nimicuri. Dacă ai datorii, ți le vei putea acoperi și să-ți și rămână bani de economisit.

Rac

Ai trecut printr-o perioadă instabilă financiar din cauză că nici cariera nu se află pe o cale sigură. Acum te poți aștepta la o îmbunătățire financiară în ceea ce te privește. Poți beneficia de o creștere salarială sau de o primă. Trebuie să știi cât valorezi ca să știi cât să ceri.

Leu

Distracția și aventura marchează cea de-a doua parte a anului pentru tine, ceea ce înseamnă și cheltuilei mai mari, care s-ar putea să-ți depășească posibilitățile reale. Ai grijă cum cheltuiești fiecare bănuț, fii mai cumpătat și nu da cu împrumut bani fără să te asiguri că-i primești înapoi.

Fecioară

Începutul anului a fost puțin mai sărac pentru tine, dar lucrurile se îmbunătățesc. Poți dezvolta un business de acasă sau îți poți transforma pasiunea în sursă de venit. O să profiți de relațiile pe care le ai pentru a obține un post bine plătit. Păstrează legătura cu oamenii pe care îi întâlnești, pentru că nu se știe de unde sare iepurele.

Balanță

Trebuie să știi să-ți joci cartea în ceea ce privește banii. Ai de jonglat cu niște datorii, dar vei primi o sumă de bani când te aștepți mai puțin.

Scorpion

Vești bune pentru tine! Vei fi inundat de oferte de joburi din toate părțile, deci vei avea de ales și vei putea cere mai mulți bani, astfel. Ai grijă cum îți împarți cheltuielile.

Săgetător

Îți poti depăși așteptările financiare pentru că vei avea parte de nenumărate oportunități financiare. Totuși, nu e timpul să iei decizii pripite legate de felul în care îți investești sau cheltuiești banii. Nu te grăbi, ai șansa să faci ceva semnificativ cu sumele câștigate.

Capricorn

Ești mai concentrat decât de obicei asupra finanțelor și te gâdești să renunți la o slujbă nesatisfăcătoare. Ai nevoie de bani pentru a-ți consolida statutul social și s-ar putea să ai surpriza de a-ți fi oferită o sumă consistentă.

Vărsător

Anul acesta ești hotărât să mai renunți la anumite apăsări pe care le ai legate de întreținerea casei și a familiei, tot greul a picat pe tine până acum și vrei să împarți cu altcineva cheltuielile lunare. Vei intra în contact cu oameni influenți care îți pot face niște oferte de nerefuzat.

Pești

S-ar putea să ți se împlinească dorințele anul acesta, dar e nevoie de încredere și de câteva riscuri pentru a obține ce vrei. E posibil să avasezi în carieră, ceea ce ar aduce cu sine și o creștere de salariu.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle