Zac Efron își vinde casa din Los Angeles și se mută în Australia

zac efron casa los angeles

Actorul Zac Efron (33 de ani) a fost cucerit definitiv de frumusețile Australiei, loc în care și-a petrecut ultimul an pentru filmări, și a decis să mai rămână o perioadă la antipozi, mai ales că acolo și-a întâlnit și noua iubită, chelnerița Vanessa Valladares.

Astfel, Zac Efron a decis să-și vândă locuința de burlac din Los Angeles- Los Feliz, în valoare de 5,9 milioane de dolari, pentru  a începe o nouă viață în Byron Bay, un loc idilic, preferat de celebrități.

Casa lui Efron din Los Angeles este suspendată pe dealurile Hollywood-ului și are patru dormitoare și cinci băi, sală de fitness, saună și piscină. De asemenea, proprietatea are și o casă de oaspeți.

Zac Efron casa

Zac Efron casa

Casa este amenajată cu foarte mare atenție la detalii, cu lucrări de artă abstractă, livingul e dotat cu șemineu, iar decorul este unul eclectic. Casa oferă o panoramă impresionantă asupra Los Angelesului și are ferestre largi, care lasă lumina să pătrundă nestingherită.

Zac Efron casa

Zac Efron casa

Zac Efron casa

Locuința mai dispune de o terasă imensă, care înconjoară o latură a casei. Bucătăria este amenajată complet, ca pentru un proprietar care apreciază gătitul. Totuși, aerul de locuință de burlac este amplificat de diversele jocuri mecanice răspândite prin casă, de masa de ping-pong și de plăcile de skateboard in formă de plăci de surf suspendate pe pereți.

Zac Efron casa

Zac Efron casa

În prezent, Zac Efron își caută o locuință în Byron Bay, loc frecventat de o mulțime de celebrități, precum Chris Hemsworth sau Matt Damon, care se pare că își caută, la rândul său, o casă în această zonă.

Foto: Hepta, Realtor.com

Categorii Lifestyle