YSL Summer: Cele mai hot tendințe în machiaj din această vară

Cele mai hot trenduri in machiaj din această vară? Cu siguranță putem spune că avem de unde alege, dar dacă ar trebui să ne concentrăm pe unul singur, acela ar fi reprezentat de pielea strălucitoare care emană prospețime și buze sărutate de ruj roșu, un mix inspirat de frumusețea aparte a franțuzoaicelor.

GET THE FRENCH LOOK

Un ten încărcat nu se numără printre prioritățile noastre în acest sezon, așadar îți propun să descoperi cum poți obține the flawless look folosind doar câteva produse.

FLAWLESS SKIN

Tenul joacă un rol esențial în această vară. Vrem să camuflăm imperfecțiunile, dar să obținem un finish luminos, lejer și deloc încărcat. Efectul de healthy skin poate fi obținut cu ușurință cu ajutorul fondului de ten Yves Saint Laurent Touche Eclat All în One Glow – un produs de machiaj hidratant, care nu are uleiuri în compoziție și conferă o acoperire medie și un finisaj natural. În plus, acesta ne protejează pielea de acțiunea  nocivă a razelor UV, având FPS15.

machiaj

Nopți nedormite, petreceri prea lungi sau zile stresante? Toate își pun amprenta pe chipul nostru sub forma nedoritelor cearcăne. Însă nu trebuie să ne facem prea multe griji, deoarece ne salvează Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover Radiant Concealer. Textura sa lejeră, dar buildable, permite estomparea cearcănelor închise la culoare în doar câteva secunde. Fiind îmbogățit cu Vitamina E și acid hyaluronic, Touche Eclat High Cover Radiant Concealer are grijă de zona sensibilă din jurul ochilor fără să încarce pielea.

Pentru un plus de luminozitate, Touche Eclat highlighter pen este produsul pe care îți recomand să îl aplici pe zonele pe care vrei să le scoți în evidență, inclusiv în zona ochilor, deoarece are un efect instant de prospețime.

machiaj

FLUSHED CHEEKS

Machiajul tenului nu este complet fără puțînă culoare, iar în acest caz fardul de obraz este indispensabil. Look-urile armonioase vor fi mereu în tendințe, iar cea mai simplă metodă de a obține armonie cromatică la nivelul tenului este să aplici în obraji aceeași nuanța pe care o folosești și pe buze. Nouă, femeilor, nu ne place să ne complicăm prea tare, așa că îți spun un secret: poți folosi chiar rujul pe post de blush. La acest capitol noi ne-am îndrăgostit de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim! Cu o textură mată ultra-pigmentată și cremoasă, Rouge Pur Couture este disponibil într-o largă varietate de nuanțe potrivite pentru fiecare subton.

TIPS & TRICKS: Pentru un efect de dinți mai albi, alege un ruj roșu cu subton rece, vei vedea imediat diferența!

machiaj

FINAL TOUCH

Finisează acest machiaj cu un strat generos de mascara și machiajul tău este gata! Dacă și tu te confrunți cu o pereche de gene scurte și drepte, îți sugerez un produs foarte drag mie, YSL The Curler, o mascara care conferă volum, curbare și alungire genelor tale.