YOUNG ACADEMICS, locul unde copiii tăi se simt ca acasă!

YOUNG ACADEMICS

Având în spate o bogată experiență de business, Raluca Purcărea, mămică a trei copii și antreprenoare de la 20 de ani, decide să deschidă porțile unui nou proiect – Young Academics. Un loc unic unde copiii se vor simți valorizați, iubiți și încurajați să-și descopere pasiunile, să-și dezvolte creativitatea și să își construiască o scară de valori bazată pe principii simple, puternice și sănătoase.

În spațiul generos al locației s-a investit cu multă dragoste și pasiune. Curtea este generoasă, viu colorată și invită copiii la joacă. Sălile de clasă au fost dotate cu materiale didactice performante, table smart, laptop-uri și jocuri care stimulează gândirea logico-matematică.

Născut din nevoia unei mame de a oferi tot ce e mai bun propriilor copii, Young Acdemics este
gândit ca un loc unde învățatul nu e o corvoadă, ci din contră, e distractiv, aplicat și foarte ancorat

în realitatea și necesitățile viitorului copiilor noștri. „Toate sistemele de învățământ din țările dezvoltate se readaptează dezvoltării tehnologice. Dorim să dăm șansa copiilor noștri să țină pasul cu această realitate. Aici nu veți regăsi atmosfera rece de la școală și nici bariera de netrecut elev-profesor. Aici toată lumea lucrează în echipă, descoperă zilnic ceva nou, se cunoaște pe sine mai bine, explorează și leagă prietenii frumoase.” – ne mărturisește Raluca Purcărea.

La Young Academics copiii vor comunica și în limba engleză, învățând limba prin metoda Interactive English la multe din atelierele și activitățile propuse de programele centrului – Interactive theater, IT, public speaking și storytelling, Quiling, Arts&Crafts, Science is Fun. Copiii pot descoperi și lumea muzicii și a instrumentelor, prin intermediul cluburilor muzicale concepute de directorul nostru coordonator, Mihaela Roxana  Zavodnik, fost solist vocal și artist liric al Operei Naționale București și realizator de spectacole muzicale pentru copii. Latura artistică a copiilor va putea pusă în valoare ținând cont de faptul că locația deține un studio muzical profesional dotat cu instrumente muzicale (pian, chitară, microfoane etc.).

Young Academics este primul after-school din București care va desfășura un proiect de dezvoltare emoțională pentru copii, oferind părinților gratuit posibilitatea de a avea semestrial și o evaluare foarte complexă a copilului lor, realizată de către formatorul acreditat ANC, Parenting Trainer și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale, Adriana Mitu.

Young Academics are un număr limitat de locuri și cadre didactice cu o pregătire amplă și experiență bogată, iar aceștia se vor ocupa îndeaproape de copii. Prin grupele restrânse asiguram atât un proces de învățare eficient, cât și o foarte bună cunoaștere reciprocă și comunicare.

Creatoarea acestui loc, Raluca Purcărea, a pornit prima afacere la 20 de ani – o agenție de turism, pe vremea când era studentă în anul 2 la Facultatea de Turism. În timp, cu multă muncă, investiții, ambiție și foarte multă pasiune afacerea s-a dezvoltat așa cum a visat. A reușit să găsească un echilibru între a mămică full-time și carieră. Cu resurse interioare proprii, cu dragoste și fără să apeleze la ajutorul unei bone, a găsit drumul spre succes.Totuși când primul copil a ajuns la școală, nemulțumită de oferta din Capitală, ea a decis să în ințeze acest centru after-school care sa e locul mult visat pentru copiii ei, unde aceștia să iubească școala și să aibă parte de siguranță, confort și sprijin emoțional exact ca acasă.

Young Academics – Building the Future