Workshop de dans contemporan la Festivalul Național de Teatru 2017

Won Won Myeong și Yutaka Nakata – doi dintre renumiții dansatori și coregrafi colaboratori ai Companiei Carolyn Carlson – revin în România în cadrul Festivalului Național de Teatru pentru a susține, timp de o săptămână, un workshop de dans contemporan.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 20 – 26 octombrie 2017 și este dedicat dansatorilor, coregrafilor și actorilor români, cu vârsta de peste 18 ani.

Înscrierile se fac la adresa office@uniter.ro, în limita locurilor disponibile, prin trimiterea unui e-mail care să conțină: nume, vârstă, contact, dar și experiența sau legătura celui care aplică cu dansul (cuprinsă fie într-un CV, fie într-o mini-biografie, fie în demo – la alegerea candidatului).

Data limită a înscrierilor: 12 octombrie 2017

Workshop-ul de dans contemporan inițiat de FNT se va finaliza în data de 26 octombrie, cu un performance public, rezultat al cercetării și studiului participanților alături de cei doi coregrafi.

Accesul publicului se va face începând cu orele 21:00, în spațiul Centrului Coregrafic Independent LINOTIP (str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, et. 1, București).

Festivalul Naţional de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediţie, va avea loc în perioada 20-30 octombrie 2017. Producătorii Festivalului Naţional de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, iar co-producători – Primăria municipiului Bucureşti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Ediţie desfăşurată sub înaltul patronaj al Preşedintelui României
Mai multe informații pe www.fnt.ro.
Bilete pe www.mystage.ro.

Categorii Lifestyle