WorkFromHome- Cum arată o zi din viața redacției Alist Magazine

La AList Magazine, fiecare zi este o provocare, fiecare clipă este un challenge, dar rezultatele vin pe măsura efortului nostru. De mai bine de 4 ani o ținem tot așa: vrem noi și noi provocări și vrem să ținem pasul cu noutățile, iar viața într-o redacție de revistă- Da, este o bucurie.

La Alist avem o echipa mare de oameni, de tot felul: și tineri și adulți, și fete și băieți, și cu copii și fără, cu simțul umorului sau mai serioși… Cu toții însă formăm o echipă, una frumoasă….

De aproape 2 săptămâni lucrăm, ca mai toți românii, de acasă, conștientizând cât de importantă este izolarea pentru rezolvarea acestei crize mondiale. Și Da, în continuare , fiecare zi este un challenge, pentru fiecare dintre noi. Dar mai ales, vrem să stăm conectați și aproape unii de alții, chiar și de la depărtare. Se poate dragilor! Puteți și voi! #stayconnected, #WorkFromHome

Dar, să vă spun în câteva cuvinte cam cum arată o zi de lucru de acasă în echipa Alistmagazine! Începe cu o cafea lângă laptop, chiar la noi acasă. La fiecare dintre noi. Comunicăm zilnic, prin toate mijloacele pe care tehnologia ne-o pune la îndemână, căci, nu-i așa, ce ne-am fi făcut fără ea?! Gândim subiecte pentru ziua respectivă, gândim campanii despre care lumea să vorbească (cea mai recentă este campania noastră de pe Instagram #miedorde… , unde până acum ni s-au alăturat nume precum: Inna, Antonia, Smiley, Marius Manole, Virgil Ianțu, Amalia Enache și mulți alții). Ei bine, Da! Tuturor ne e dor de ceva în perioada asta, iar nouă la Alist ne lipsesc ședințele cu Andreea, pe canapeaua noastră din mansarda de pe Str. Corbeni, de tortul de bezea și discuțiile spumoase și amuzante… Dar, nu ne-am dat bătuți. Le continuăm pe telefon și pe laptop.

Cu un design modern, elegant și foarte subțire Laptop-ul Huawei MateBook D15  este partenerul nostru de nădejde, în această perioadă. Are o baterie puternică ce ține o zi întreagă de lucru. Ne și vedem cu ajutorul camerei inovatoare încorporate în tastatură.

Astăzi, de exemplu, Alexia avea nevoie pentru un articol legat de trenduri și bijuterii, căci vă ținem la curent și cu trendurile, chiar dacă #stamacasa, de câteva informații de la colega noastră Raluca. Raluca Leafu este designer de bijuterii și unul dintre cei mai tineri antreprenori de la noi. Mereu are idei, are o energie debordantă și ne dă tot timpul o mână de ajutor, atunci când e nevoie. Cum s-au descurcat? Aflați imediat!

#WorkFromHome. Iată ce spune colega noastră Raluca Leafu despre utilitatea laptopului:

Laptopul MateBook D15 este foarte user friendly și mi se pare uman. Este foarte ușor și l-am putut lua cu mine în activitățile zilnice din casă. Dimineața ascult muzică în bucătărie, la cafea, după aceea mă mut cu el la birou, în living, la prânz îl mut pe saltea, iar seara, în dormitor, la filme. Camera integrată în tastatură mă ajută să-mi fac poze singură, iar din această perioadă sigur voi ieși cu un album de poze numai cu mine. Mulțumesc MateBook D15! Ești noul meu coleg de apartament!

#WorkFromHome. Ce spune Alexia despre utilitatea Matebook în activitatea zilnică de acasă:

MateBook D15 m-a ajutat foarte mult să realizez toată munca de acasă, zilele acestea, și astfel am putut fi în contact cu colegii mei de la Alist, pe aplicațiile de video call. Am putut să fac pozele foarte ușor. Laptopul este foarte subțire și am putut să-l plimb după mine prin casă… E ușor de lucrat pe el, tastatura e foarte fină. Așadar, cu un ajutor de nădejde, poți lucra foarte bine, chiar și de acasă.

 

 #madewithmatebook, #WorkFromHome, #MateBookD, #HuaweiMobileRo, #Huawei, #stayconnected.

Categorii Lifestyle