Winona Ryder și Elizabeth Olsen, protagonistele campaniei H&M pentru primăvară 2018

Pentru a marca lansarea colecției pentru primăvara 2018, H&M a realizat un clip special, avȃndu-le ca protagoniste pe binecunoscutele actriţe Elizabeth Olsen și Winona Ryder.

Clipul schițează o poveste care ne duce pe străzile din Buenos Aires, unde asistăm la o celebrare a puterii feminine și a prieteniei. Ca bonus, alături de cele două actrițe, le mai putem admira și pe modelele Andreea Diaconu, Anna Ewers, Imaan Hammam, Naomi Shimada, dar și pe cȃntăreaţa și compozitoarea Andrea Valle.

„A fost o adevarată ȋncȃntare să fiu ȋn Buenos Aires pentru campania colecţiei de primăvară lansată de H&M, și, mai mult decât atȃt, să fiu ȋnconjurată de un grup minunat de femei puternice.

Întreaga experienţă a fost una cu adevărat inspiraţională“, a declarat Elizabeth Olsen despre colaborarea cu H&M. „Ador felul cum această campanie evidenţiază femeia ȋn cel mai autentic mod cu putinţă. Mi-am dat seama că este o gură de aer proaspăt, ceva de care aveam nevoie ȋn momentul acesta, să ne celebrăm pe noi ȋnșine, a completat Winona Ryder.

Piesele pe care le găsim în colecția H&M pentru primăvară au fost gândite pentru a scoate în evidență frumusețea naturală a femeilor și pentru a o contura cu ajutorul unor piese cu alură cât se poate de feminină. Colecția cuprinde piese cu imprimeuri florale, rochii vaporoase, pantaloni din denim, bluze cu croieli sofisticate și îmbină armonios broderiile, asimetriile și volanele spectaculoase. Deși predomină combinaţia alb-negru, ici-colo este acompaniată de accente de roșu și albastru deschis.

„A fost o adevărată plăcere să asistăm la spectacolul dat de personalităţile feminine aflate pe platourile de filmare ale acestei campanii care celebrează o colecţie de primăvară relaxată și totuși puternică“, a spus Pernilla Wohlfahrt, director de creaţie la H&M.

Colecţia H&M destinată acestui sezon va fi lansată ȋn magazinele din ȋntreaga lume, dar și online, pe data de 22 martie. Poți vedea clipul colecției aici.