Wimbledon 2016: ce vedete au fost prezente în tribună

Andy Murray

În acest weekend au avut loc finalele la Wimbledon, iar Serena Williams (care a câștigat pentru a șaptea oară această competiție) și Andy Murray sunt marii învingători ai ediției din acest an. Chiar dacă marea bătălie s-a purtat pe terenul de tenis, emoțiile nu au lipsit nici în rândul celor din public. Beyoncé și Jay-Z, Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, Prințul William și Kate Middleton, Bradley Cooper și Irina Shayk, Benedict Cumberbatch, Ellie Goulding, David Beckham și Sienna Miller sunt doar câteva dintre vedetele care au venit la Londra să își susțină favoriții.

În ciuda tuturor speculațiilor, Beyoncé și Jay-Z sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi au urmărit împreună finala feminină de la Wimbledon și au trăit intens fiecare moment. Versurile de pe controversatul album Lemonade parcă au fost date uitării acum, nu-i așa?

beyonce

Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia de Rossi, au fost prezente în tribună pentru a vedea finala dintre Serena Williams și Angelique Kerber.

ellen

Nelipsit din tribună la turneele finale, Bradley Cooper a venit anul acesta la Wimbledon însoțit de iubita sa, modelul Irina Shayk, care anul trecut a încheiat o relație de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Bradley Cooper

Nici Sienna Miller nu a lipsit de la Wimbledon.

Sienna Miller

Este cunoscută pasiunea Annei Wintour pentru tenis, așa că, bineînțeles, redactorul șef al revistei Vogue US a fost în tribune la finala Wimbledon, chiar lângă Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton.

anna wintour

David Beckham i-a luat pe Cruz și Romeo Beckham cu el la Wimbledon, băieții fiind curioși să descopere și secretele tenisului.

david beckham

Ellie Goulding a venit la meciurile turneului final și a urmărit cu atenție întreaga desfășurare de forțe.

ellie

Inseparabili! Benedict Cumberbatch și soția sa, Sophie Hunter, au venit împreună la Wimbledon pentru a-l susține pe Andy Murray în finală.

benedict c

Evident că de la turneul de la Wimbledon nu puteau lipsi Prințul William și Kate Middleton, care a arătat spectaculos într-o rochie Alexander McQueen!

Wimbledon 2016

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle