„Will”, un serial de neratat despre viața lui William Shakespeare

Cea mai cunoscută personalitate din lume, William Shakespeare, vine în această seară, de la ora 22:00, la TNT. Este vorba despre cel mai îndrăzneț serial al verii, Will, o dramă neconvențională care urmărește povestea celebrului dramaturg.

De-a lungul celor zece episoade, difuzate în fiecare joi seara, telespectatorii sunt invitați într-o călătorie în timp, în perioada elisabetană, pentru a descoperi viața agitată și plină de ispite a tânărului William Shakespeare, un adevărat rockstar al secolului al XVI-lea.

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, distribuția fiind completată de actori precum Olivia DeJonge (The Visit, Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine, Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shanara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, The Twilight Saga) și Ewen Bremner (Trainspotting, Snowpiercer).

Will surprinde povestea tânărului William Shakespeare, care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. Într-o lume seducătoare și, în același timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieșită din tipare şi pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.

Trailerul arată promițător, așa că de-abia așteptăm primul episod!

Categorii Lifestyle