Wild Wishes: o colecție de beauty pentru sărbători strălucitoare

Cum ar să visăm, şi iarna, la o pădure tropicală? Noua colecţie Sephora Christmas 2020 ne propune altfel de sărbători, cu foarte mult verde şi… neapărat un strop de glitter. Enjoy holidays!

Make-up & concept: Bojan Djordjevic, Balkans National Make-up Artist @fahrenheit32 Fotografii: Tibi Vîntur @tibivintur
Hairstyle: George Soare / Tribute Salon @georgesoare
Stilist: Andreea Leţa @andreeanyx
Model: Codrina Apostol @codrina.apostol 

LIFTING EFFECT: Combină două culori complementare și aplică mix-ul de blush pe partea de sus a pomeților. Blending-ul se face atât de-a lungul pomeților, cât și pe ecare parte a gâtului. Îl poți aplica și de-a lungul tâmplelor, începând din colțul exterior al ochiului. 

EXTREME MASCARA: Dacă credeai că mascara trebuie aplicată doar
pe partea interioară a genelor, vei avea o surpriză să auzi că, pentru un look de impact, poți aplica produs și pe partea lor exterioară. Acest truc
îți va face genele să pară mai voluminoase și de un negru mai intens. Periază genele ușor, dintre rădăcină spre vârfuri. 

Mascara mini size up Edition de Noël Sephora; Paletă pentru față Face the Jungle, Sephora 

GLITTER ALL OVER: Perioada sărbătorilor este perfectă pentru glitter și sclipici. Îl poți aplica în mod clasic în zona ochilor, dar poți să îndrăznești să îl aplici și în alte zone ale feței – pomeții, tâmple sau buze. Este important să xezi glitter-ul cu un spray de xare!

LIPSTAIN YOUR GAME: Clasicul Lip Stain de la Sephora Collection poate folosit în mai multe feluri: blush, fard lichid de pleoape, iluminator și ruj. Pentru un look monocrom, poți folosi aceeași nuanță de Lip Stain pentru buze și ochi, iar apoi să revii cu o culoare de fard mai intensă în colțul exterior al pleoapei.

Paletă pentru față și ochi Wild Book Sephora; Set Cream Lip Stain Sephora

BODY GLOW AS A MUST: Alege să strălucești mereu! Aplică texturi iluminatoare pe părțile vizibile ale corpului: claviculă, bust, umeri, picioare, pentru un look omogen și complet! Poți îndrăzneață și poți aplica puțin glitter chiar și în păr.

CHANGE THE FOCUS: Cu ajutorul glitter-ului poți accentua o anumită trăsătură a feței. Aplică un fard cu particule de sclipici peste ruj și păstrează zona pleoapelor în nuanțe neutre.

Paletă Wild Eyes Sephora; Set Wild Wishes mini Cream Lip Stain Sephora

GO WILD: Gene cu volum, sclipici și pietre de diferite mărimi! Nu încerca să le aplici foarte simetric; doar jocă-te cu texturi și lumină.
GLASS SKIN EFFECT: arta mixului de mai multe produse și texturi. Combină crema hidratantă cu fondul de ten, anticearcăn și puțin iluminator pudră și apoi aplică acest mix pe ten. Vei observa că textura pielii va imediat revigorată, iar aspectul tenului va mult mai luminos.

Pudre multi-use Wild Wishes Sephora; Paletă față și ochi Days of Wild Sephora

THE ARTIST AND THE MUSE: Nuanțele diferite de iluminator conferă dimensiune pielii. Aplică un iluminator cu subtonuri de roz pe partea centrală a pomeților și adaugă un strat subțire de iluminator gold pentru un efect mai intens. Poți reveni cu acesta și în zona bărbiei și deasupra buzei superioare. 

THINK BIG: Eyeliner-ul cu glitter este must have! Îl poți aplica desupra tușului negru, pentru mai mult impact, sau poți să îl folosești ca atare! Nu te mulțumi cu linii subțiri; îndrăznește și aplică-l în strat gros. De asemenea, îl poți folosi și peste mascara pentru luminozitate. 

Eyliner Wild Wishes Glitter Sephora; Paletă Feline Instinct Wild Nude Holiday Sephora

Vestimentație: Omra, Baden 11,Tria Alfa, Laura Lazăr, Lucian Alexandru Arsene, garderoba stilistului.

Aranjamente florale: @dhanielnora.
Foto making of: Sorin Badea. 

Video making of – AICI.

www.sephora.ro