What’s UP va concerta pe 1 iulie în cadrul “El Carrusel”, cel mai important festival de muzică latino din România

Pe 1 iulie, What’s UP urcă pe aceeași scenă cu Luis Fonsi, cel care a doborat toate recordurile muzicale cu “DESPACITO”. În cadrul primei ediții al celui mai mare festival de muzică latino, “El Carrusel”, ce se desfășoară între 30 iunie – 1 iulie la Romexpo, vor cânta artiști precum Maluma, Luis Fonsi, Juan Magan, What’s UP, Mandinga și mulți altii.

“Mă bucur tare că sunt parte din “El Carrusel”! Să cânți pe aceeași scenă cu un artist care anul trecut a doborât orice record, este o adevărată provocare. Ne gândim intens la show, la formulă, la playlist, ne dorim ca totul să iasă așa cum ne-am propus, mai ales că suntem singurii români care urcă pe scenă în acea zi”, declară What’s UP.

Pentru eveniment, Whatzy pregătește noua formulă de show, formata din 13 oameni talentati ce canta la vioara, chitara, bass, clape, trompeta, tuba si percutie. In cadrul “El Carrusel”, artistul va canta unele dintre cele mai cunoscute single-uri, printre care “Taxi”, “La tine”, ”K la Meteo”, “Piesa mea de dor”, dar si alte piese.

In urma cu aproape o saptamana, What’s UP a filmat un videoclip summerish, plin de culoare, sub un concept creat de Black Sheep Ind. Piesa se numeste “Cu tine pe mine” si reprezinta un capitol din viitorul video-album, #PovesteaInimii. In clipul regizat de SAN, artistul traieste “the african dream” sub forma unei iubiri de-o vara, intr-o lume minimalista, in care dansul si distractia sunt pe primul loc.

“Legat de noua piesa, sunt foarte fericit de ce a iesit, vom lansa videoclipul la inceputul saptamanii viitoare si abia astept sa primesc parerile voastre. ”Cu tine pe mine” este deja in toate magazinele online de muzica asa ca ii puteti da un play”, adauga artistul.

 

Categorii Lifestyle