We’ve Tried | O gustare sănătoasă: mix proteic bogat în fibre

Fie că suntem la birou, la sală, în vacanță sau ne bucurăm de micile plăceri ale vieții împreună cu cei dragi, buna dispoziție și energia nu ar trebui să ne lipsească niciodată. Alimentele potrivite între mese ajută la stabilizarea glicemiei în sânge, în special în momentele-cheie ale zilei, când nivelul energetic scade considerabil. Prin urmare, gustările sănătoase consumate în timpul zilei  pot contribui la menținerea echilibrului în organismul nostru.

Fiind mereu în căutarea alimentelor care ne ajută să ne păstrăm un stil de viață sănătos, chiar și atunci când vine vorba de gustări, am descoperit un nou aliat de încredere. Cine spune că atunci când ești pe fugă nu te poți bucura de o gustare proteică delicioasă, simplu și rapid? Cum? Cu Herbalife Tri Blend Select!

Ideal în orice moment al zilei, Tri Blend Select este un shake vegan pe bază de plante, fără gluten, care se prepară cu apă, are un conținut foarte scăzut de zahăr și este bogat în fibre. Renunță la compromisuri atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă și alege să te bucuri de o gustare delicioasă pe care o poți prepara în doar câteva secunde. Spre deosebire de alte shake-uri pe bază de plante, fără lactate nu înseamnă un compromis de la calitatea proteinelor. Amestecul premium de mazăre galbenă, quinoa și semințe de în furnizează proteine complete 100%.

În plus, Vitamina C din cireșele Acerola contribuie la reducerea oboselii, la funcționarea normală a sistemului imunitar și a metabolismului energetic. Acesta nu este un înlocuitor de masă, însă poate fi savurat în cadrul unei diete echilibrate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

Atent selecționat și mereu la indemâna ta, Tri Blend Select poate fi consumat că o băutură revigorantă, fie că ai în plan o clasă de yoga, sau te decizi să pleci într-o nouă aventură.

Categorii Video