Stylingul perfect pentru cele mai importante tendințe ale toamnei

Anul acesta a adus schimbări importante în rutina înfrumusețării. Coafura a devenit main focus detronând machiajul din topul preferințelor. Avem mai multă libertate, creativitate și dorință de a experimenta! Îți mai dau o veste bună: acum poți încerca noile tendințe ale toamnei cu noua gamă de styling Wella Deluxe.

Părul neted și strălucitor

Un păr sănătos și strălucitor este una dintre tendințe – și aspirațiile noastre – nu doar la început de sezon, ci în fiecare zi. Poți avea părul neted și strălucitor grație tehnologiei protectoare Kerashield 5 din noua gamă de styling protectoare Wella Deluxe. Dezvoltate de către specialiștii Wella și bazate pe mai mult de 135 de ani de experiență în salon, noile produse Wella Deluxe răspund perfect nevoilor părului deteriorat, lung și subțire.

Ingredientele hrănitoare, precum uleiul de jojoba și provitamina B5 rămân pe firul de păr întreaga zi și asigură un aspect de excepție, oferind protecție anti-frizz și împotriva factorilor de mediu, cum ar fi umiditatea sau razele UV.

„Toate ne dorim un păr sănătos și strălucitor, ca și cum am fi ieșit de la salon, dar e dificil să obții acasă un look fără cusur, care se simte la fel de mătăsos pe cât arată”, susține Silvia Pabst, Cercetător Principal la Wella. „Gama Wella Deluxe utilizează noua tehnologie protectoare Kerashield 5, pentru a le oferi femeilor șansa de a-și perfecționa propriul stil, cu un control de durată și o senzație fină la atingere”.

Culori calde

Șuvițele de blond, presărate pe o bază mai închisă, și nuanțele de roz-pal sunt cele mai importante tendințe în colorarea părului din acest sezon. Alege tonurile calde în defavoarea celor reci, pentru că dau un plus de luminozitate pielii.

Pune în valoare nuanțele părului cu spray-ul fixativ Luxurious Shine.

Effortless

Textura părului este cel mai important aspect atunci când vrei să obții rapid efectul effortless. Dacă alegi să ții cont de forma lui naturală (drept sau ondulat), rezultatul va fi mai spectaculos. Firele rebele, cârlionții neuniformi fac parte din stylingul effortless.

Obține lookul efortless cu ajutorul spray-ului fixativ Pure Fullness.

Poți folosi și spray-ului fixativ Wonder Volume.

Onduleuri naturale sau retro

Dacă părul tău este natural ondulat, ești pe lista norocoaselor. Dar, în sezonul acesta, buclele nu trebuie să fie perfecte, așa că le poți realiza după ce ai ținut câteva ore părul împletit sau în coc.

Dacă preferi onduleurile ample și un styling realizat cu dispozitivele de ondulare, nu uita de spray-ul pentru protecție termică, care previne deteriorarea părului.

Multe femei își doresc un look frumos și îngrijit al părului, care să fie neted și catifelat la atingere, însă, cu toate acestea, la fel de multe se tem că prin modelarea termică, părul va începe să se deshidrateze excesiv și să-și piardă strălucirea. Cu Wella Deluxe, e așa ușor să obții chiar la tine acasă look-uri de excepție și să te bucuri de senzația unui păr fin, fără să-ți faci griji că îl vei deteriora. Noua gamă protectoare de styling de la Wella conține complexul hrănitor „Kerashield 5”, cu keratină, care asigură un mix special de ingrediente, pentru o protecție de încredere și un aspect impecabil, de durată.

Alege spray-ul fixativ Heat Styling, pentru protecție.

Pentru fixare, alege spuma Dream Waves&Curls.

Răsuciri cu volum

Volumul și răsucirile sunt cuvintele-cheie. Coc de balerină, răsuciri în vârful capului. Go big! Go spectaculous!

Îl poți coafa cu spray-ul fixativ Wonder Volume&Protection.

Încearcă și spuma Wonder Volume&Protection.

Foto: hepta, PR.