#WEDDING Makeup & Hair: Ce NU trebuie să îți lipsească în ziua nunții

Ești pregătită pentru un Pinterest top al celor mai căutate idei de wedding makeup & hairstyle?

Messy Updos

Căutari Pinterest +1247%

Potrivit Pinterest, coafurile foarte finisate și elaborate sunt în mod oficial OUT. Sunt IN look-urile messy, romantice, cocurile nefinisate completate de șuvițe rebele și cât mai puțin fixativ.

Hair Combs: Accesorizarea părului

Căutarile Pinterest pe acest subiect au crescut cu 89% în ultimul timp.

Așa cum am văzut la Fashion Week, în 2018, accesoriile pentru păr sunt totally IN! Poți alege piese din perle pentru un look mai prețios, așa cum am văzut la prezentarea Simone Rocha SS18, sau un mix fresh din flori pentru un look cât mai relaxat.

Glossy Lips

Căutări Pinterest: +459%

Glossul a avut un huge comeback anul acesta, am vorbit despre el și în articolul cu cele mai hot produse de frumusețe și îmi place mult faptul că poate fi folosit atât pe buze cât și pe pleoape. Așadar, spune “DA” unui glossy look!

Gene Next Level

Căutările Pinterest au crescut cu 152% pe această temă.

Dacă e un detaliu estetic pe care ar trebui să mizezi la nuntă, say no more: GENE! Anul acesta gene lungi sunt în centrul atenției. Dacă nu știai, ele chiar pot face diferența atunci când vorbim despre un machiaj profesional. Dacă ai ochii sensibili și nu suporți senzația pe care ți-o conferă genele bandă, poți alege genele de tip buchețel, care durează la fel de mult.

Sursă foto: Pinterest