We Love: Colecția de primăvara-vară 2018 La Perla

Pentru colecția La Perla primăvară-vară 2018, directorul creativ, Julia Haart explorează contrastul dintre duritatea și tandrețe care, din punctul ei de vedere, reprezintă esența feminității.

„Femeile pot fi puternice și imuabile ca pietrele“, a spus ea la preview-ul colecției. „Cu toate acestea, în fiecare piatră există «vene» care dezvăluie fluiditate și senzualitate“, explică ea.

Prezentarea colecției a avut loc în cadrul Sands Macao Fashion Week, la Hotelul Venetian Macao, și a fost urmată de o cină de gală, unde au fost invitați actori autohtoni precum Hu Bing și Fan Bing Bing.

Natasha Poly a deschis colecția într-o rochie turcoaz ușor transparentă și ultrasexy – care s-a dovedit a fi și cuvântul-cheie al colecției, atât din punctul de vedere al materialelor (satin, dantelă, tul), dar și al designului.

Cool fact

Kendall Jenner e una dintre modelele favorite ale brandului italian și e un prilej bun să ne-o reamintim îmbrăcată în rochia albă fabuloasă din campania pentru colecția de toamnă-iarnă 2017-2018.

Foto: laperla.com, hepta.ro

În România, poți achiziționa costume de baie, ready-to-wear și lenjerie La Perla din magazinul deschis la începului anului pe Calea Victoriei 63-81, în incinta hotelului Radisson din București.