Vrem să dai și tu o petrecere pe cinste!

Fie că planificați o petrecere privată, lansarea unui produs, un eveniment corporate, aniversarea sau chiar nunta ta de vis, alegerea locației reprezintă unul dintre principalele aspectele ale organizării. Luând în considerare cele mai noi tendințe, sunt la mare căutare locațiile care beneficiază de un spațiu natural, grădină și de ce nu … piscină.

Una dintre aceste locații este Jubile Concept, situată în Nordul Bucureștiului, localizată într-un cadru natural deosebit, ideală atât pentru evenimentele indoor cât și outdoor. Cele 5 saloane au un design elegant și funcțional, inspirat din tehnologia actuală, cu linii drepte, forme geometrice și culori strălucitoare. Elementele decorative sunt realizate de către artiști plastici români. Compozițiile lor sunt lucrate cu materiale textile opulente, cu au finisaje prețioase, achiziționate de la producători de nisă precum Fendi, Rubelii și Missoni.

Evenimentele în aer liber devin experiențe de neuitat!

Nimic nu spune vară mai mult decât o petrecere în gradină, în aer liber, pentru a crea momente speciale. Acestea sunt versatile și ușor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii. Partea fascinantă a locației Jubile Concept este grădina generoasă, care este într-un perfect echilibru cu piscină, spațiul ideal pentru cele mai tari petreceri în aer liber! Locația este potrivită pentru super petreceri la piscină cu prietenii, unde să va răsfățați sub razele soarelui cu cocktailuri delicioase. Sau dacă vrei o petrecere în aer liber cu familia și copii, locația îți pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii, unde cei mici se pot juca în voie, cât tu și petrecerii tăi vă puteți relaxa, petrece și socializa.

 

 Garden Party cu burgeri, fructe de mare, sushi. Mmm!

 Pe lângă locație, un alt aspect important în planificarea unui eveniment este meniul de preparate. Cei de la Jubile Concept au în portofoliu meniuri variate, pregătite în colaborare cu Chefi renumiți, unul dintre aceștia fiind Chef Scărlătescu. Echipa de bucătari este preocupată de calitatea mâncării, de plating, gust inegalabil, design, noutate și inedit. Pentru petrecerile de vară aceștia au introdus în meniu cele mai căutate preparate ale momentului: burgeri, fructe de mare și sushi. Cu așa preparate, cu siguranță petrecerea ta va fi una în trend.

Înghețată și Limonadă, must-have-uri pentru vară!

 Iar ca petrecerea să fie una memorabiă, oferă-le invitațiilor pachete speciale. Poți alege un Lemonade Bar, un dispencer special cu băutura perfectă pentru vară, din lămâi proaspăt stoarse. Extrem de potrivit pentru vară este și Ice Cream Bike-ul. Bicicleta cu design retro va fi cu siguranata una dintre atracțiile petrecerii tale. Pe lângă designul atractiv aceasta îți aduce înghețată delicioasă, care poate fi personalizată în funcție de preferințe dintr-o multitudine de toppinguri: jeleuri, bomboane, marshmallows sau napolitane.

La Jubile beneficiezi de toate facilitățile și experiența necesară pentru a face din fiecare eveniment organizat unul de top. Nu contează tema sau anvergura evenimentului, echipa Jubile este formată din profesioniști care sunt pregătiți în orice moment să îți fie alături, pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului tău.