Vrei să-ți faci un tatuaj? Găsește surse de inspirație de la celebrități pentru tatuaje mici, cu efect mare

Dacă ești în căutarea unor surse de inspirație pentru un prim tatuaj, care să fie discret, dar plin de stil și de efect, îți oferim câteva idei de la celebrități, care au ales să-și marcheze pe piele diverse simboluri, desene delicate care să completeze un stil cool. Fie că e vorba de tatuaje care să celebreze dragostea sau despărțirea, prietenia sau marcarea unor evenimente importante, vedetele își împărtășesc lucrările artistice de pe piele. Care e preferatul tău?

Selena Gomez

tatuaje vedete

Selena Gomez are mai multe tatuaje, iar două dintre ele au o semnificație clară. Unul dintre ele este o cruce, care vorbește de la sine, iar celălalt, un punct și o virgulă, a fost făcut în cinstea serialului ”13 Reasons Why”, producție aclamată de pe Netflix, al cărui producător executiv este chiar vedeta. Selena Gomez și-a facut același tatuaj ca și restul echipei serialului de succes.

Hailey Bieber

tatuaje vedete

Hailey Bieber și-a tatuat inițiala numelui soțului ei, Justin Bieber, și o steluță pe inelarul mâinii stângi, ca semn de dragoste infinită. Tatuajul a fost realizat de tatuatorul vedetelor, Mr. K.

Kaia Gerber și Cara Delevigne

tatuaje vedete

Nu numai dragostea romantică, de cuplu, merită un tatuaj, ci și prietenia dintre femei. Modelele Kaia Gerber și Cara Delevigne și-au făcut tatuaje identice. Kaia și Cara și-au tatuat un joc de cuvinte pe picior – Solemate (traducerea fonetică – suflete pereche).

Miley Cyrus

tatuaje vedete

Miley Cyrus și-a făcut un tatuaj care amintește de o busolă și care conține inițialele fraților ei: Brandi, Braison, Trace și Noah Cyrus. De asemenea, Miley și-a mai realizat un tatuaj la un alt celebru tatuator al vedetelor, Daniel Winter, aka Winters Stone. Vedeta și-a tatuat cuvântul Freedom pe mână și, conform speculațiilor, semnul ar fi fost făcut ”în cinstea” despărțirii de soțul ei, actorul Liam Hemsworth, în 2019.

Vanessa Hudgens

Și Vanessa Hudgens a ales să se tatueze după despărțirea de iubitul ei, Austin Butler. Actrița și-a tatuat o floarea-soarelui pe o latură a sânului stâng. Lucrarea a fost făcută de un alt cerebru artist tatuator din New York, Dragon (Bang Bang Ink).

Mandy Moore

tatuaje vedete

Mandy Moore a ales să-și facă un tatuaj prin care să celebreze împlinirea unui vis pe care îl avea încă de la 18 ani, și anume escaladarea Muntelui Kilimanjaro. Evenimentul s-a întâmplat în 2019, iar imediat după reușita ei, actrița și cântăreața și-a tatuat conturul unor munți pe laba piciorului.

Halsey

tatuaje vedete

Artista Halsey și-a tatuat pe o latură a gâtului sintagma ”I’m a loser baby”. Nu știm motivele pentru care cineva și-ar tatua așa ceva, dar sigur Halsey cunoaște semnificația adâncă a tatuajului ei, realizat de Jon Boy.

Hilary Duff

Hilary Duff și-a tatuat cuvintele Take Fountain la artistul Dr. Woo. Tatuajul are o semnificație mai complicată și se referă la spusele lui Bette Davis într-un intreviu acordat lui Johnny Carson: formularea înseamnă, pe scurt, să alegi calea cea mai scurtă și cea mai ușoară către îndeplinirea uui obiectiv, iar mesajul a fost transmis în contextul în care Bette Davis a vorbit despre drumul pe care trebuie să-l parcurgă un actor aspirant de la Hollywood către succes. Fountain este un bulevard din Los Angeles, calea cea mai scurtă spre Hollywood.

Dakota Johnson

tatuaje vedete

Dakota Johnson și-a tatuat o floare pe antrebraț la același Dr Woo. Tatuajul cu floarea semiofilită este un tribut adus artistului Egon Schiele, cu mesajul: Chiar dacă e puțin ofilită, e tot o floare, ca și mine.

Foto: Instagram, Hepta

Categorii Lifestyle