Vocea României, Vorbește lumea, Visuri la cheie și La Măruță, noi sezoane la PRO TV

pro tv emisiuni

Unele dintre cele mai populare show-uri de televiziune revin cu noi sezoane, spre bucuria telespectatorilor.

Astfel, Vorbește lumea începe luni, 26 august, de la ora 10.30, iar Adela Popescu revine în postul de co-prezentator, alături de Cove, după pauza luată cu ocazia aducerii pe lume celui de-al doilea copil. Adela și Cove vor avea o nouă colegă, co-prezentator. O domnișoară tânără, frumoasă, seducătoare, cu idei fresh și pregatită de orice provocare! Cine este noua lor colegă? Aflați luni, 26 august, de la 10:30, numai la Vorbește lumea.

Sunt atât de fericită și pregătită să revin la Vorbește lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune și mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut fabulos și mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea și un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aș putea spune alături de noi.”, a declarat Adela Popescu, prezentatoare Vorbește lumea.

Pentru noi, vacanța a luat sfârsit și suntem pregătiti să revenim în casele dumneavostră cu cele mai proaspete informații. În acest nou sezon, primiti-ne cu brațele deschise și să începem diminețile bine dispuși. A revenit și scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți e!”, a declarat Cove, prezentator Vorbește lumea.

Vocea României, sezonul 9

Lui Tudor, lui Smiley și Irinei li se alătură Horia Brenciu și împreună alcătuiesc formula antrenorilor celei mai tari competiții a vocilor. Toți își doresc să aducă în echipele lor cei mai buni concurenți, așa că vor intra în luptă cu toate armele și, de multe ori, vor ieși scântei în încercarea de a-i convinge pe cei cu abilități vocale impresionante să li se alăture.

Și Pavel Bartoș, gazda show-ului, e nerăbdător să spună: să fie voce! ”Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina Rimes și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie.”, a declarat Pavel Bartoș.

Sezonul 9 vine și cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul Vocea României va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.

Visuri la cheie revine din 11 septembrie, de la 20:30

Visuri la cheie revine cu sezonul 6, începând din 11 septembrie, de la 20:30. Dragoș Bucur și echipa sa, formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, sunt nerăbdători să le aducă telespectatorilor în această toamnă emoție și povești uimitoare ale unor familii greu încercate de viață. 13 visuri vor fi împlinite în acest sezon, iar cei care vor fi vizitați de echipa emisiunii vor primi șansa la un nou început în care să-și poată construi amintiri frumoase.

Secretul acestei emisiuni este că vine de fiecare dată cu ceva surprinzător. Chiar dacă formatul este clar, poveștile sunt diferite, însă ce au în comun este faptul că vorbim de fircare dată despre oameni care sunt modele pentru noi toți, pentru că, indiferent de greutățile prin care au trecut, nu au încetat să lupte, să rămână uniți, să facă bine și să spere. Ei ne surprind de fiecare dată și reprezintă un exemplu pentru noi. Curajul lor ne uimește și ne bucură în același timp. Și în acest sezon Visuri la cheie vom cunoaște astfel de familii deosebite, dar vom vedea și transformări impresionante ale locuințelor lor, pentru care Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali au pus foarte mult suflet. Vor fi 13 ediții extrem de puternice, pline de emoție și momente de bucurie sinceră.”, a declarat Dragoș Bucur.

La Măruță revine cu sezonul 12

Echipa emisiunii se întoarce în casele telespectatorilor, cu foarte multă voie bună, muzică, noutăți din showbiz și invitați speciali.

Cătălin Măruță va prezenta luni, 26 august, în exclusivitate, imagini cu noul membru al familiei Sînă. O echipă a emisiunii a fost la maternitate imediat după ce s-a născut micuța Leah. Proaspăta mămică, Anca Sînă Serea a oferit un interviu emoționant și plin de bucurie.

Gazda emisiunii, împreună cu echipa sa, pregătește două ore de distracție, în fiecare după amiază, de luni până vineri, întâmplări amuzante și… multă mâncare. Nu vor lipsi nici provocările lui Măruță, iar invitații vor fi nevoiți să le facă față. Numerele de magie și cele mai picante povești ale vedetelor vor fi lăsate pe canapea, iar oamenii cu experiențe interesante de viață vor veni să le împărtășească și celor de acasă. Multe surprize îi așteaptă pe telespectatori în noul sezon.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle