Vino la Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru, concerte și prietenie!

7 ani de UNTEATRU se sărbătoresc cu Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru, concerte și prietenie, care va avea loc între 19-23 iulie.

Zilele UNTEATRU 2017 adună spectacole în premieră națională, nume mari și dragi ale scenei teatrale, iar spațiul barului va găzdui concerte în bis la UNTEATRU, dar și în primă audiție. Micro-festivalul de cinci zile se deschide cu un spectacol de Gigi Căciuleanu, Teatru Coregrafic în premieră națională – Eine kleine Nachtmusik, un one man show cu Lari Giorgescu.

O altă premieră națională, în a treia zi de Zilele UNTEATRU, vine din partea lui Radu Iacoban, Ingrijitorul de Harold Pinter, cu Ionuț Grama, Liviu Pintileasa și Andrei Seusan. Sărbătorind 50 de ani de carieră, regizorul Alexa Visarion și-a făcut debutul în teatrul independent din România cu un text montat în premieră națională – Hughie de Eugene O’Neill, cu Richard Bovnoczki, Andrei Seusan. Piesa poate fi văzută pe 22 iulie, de la ora 14:30.

Aualeu Timișoara sunt invitații teatrului independent bucureștean, aducând două spectacole: Dragă Elena și Mens sana in corporativ sano, pe 22 iulie, respectiv 23.

O atenție deosebită se acordă în acest an copiilor pentru care UNTEATRU a pregătit momente pline de emoție: prima producție pentru copii a Teatrului UNTEATRU, Hansel și Gretel, cu Mihaela Trofimov, Iolanda Covaci, Alex Ștefănescu și Ionuț Grama în regia Ioanei Petre. Dimineața cu povești – povești interactive cu actorii UNTEATRU. Zilele Unteatru și pentru cei mici. Mergeți cu ei de mânuță și oferiți-le din experiența teatrului. Vor povesti alături de actorii UNTEATRU și vor da frâu liber creativității, imaginației și libertății în exprimare.

Concertele Zilele UNTEATRU aduc împreună prieteni vechi și noi, spațiul barului devenind cadru intim pentru versuri deștepte și ritmuri cu sens. Festivalul este deschis de băieții din Dorohoi – Fără Zahăr – iar Jurjak va veni pentru prima dată la UNTEATRU, sâmbătă, 20 iulie. Din nou, pe scenă, vor fi și Byron, Partizan acustic, Maria Răducanu și Maxim Belciug.

Evenimentele ce întregesc micro-festivalul de cinci zile sunt și ele dedicate lumii teatrului: vernisajul expoziției foto Adrian Bulboacă – 7 ani de UNTEATRU, 7 piese de teatru povestite și cântate de Alex Ștefănescu, lansare de carte Gigi Caciuleanu – Eine Kleine Nachtmusik, expoziție de desene Gigi Caciuleanu.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici.

Categorii Lifestyle