Vino la primul Campionat Național de Parașutism Formation Skydiving!

Prima ediție a Campionatului Național de Parașutism din România, dedicat disciplinei de 4-way are loc la București. Cei mai talentați parașutiști din România se întâlnesc în perioada 4-8 octombrie la centrul de parașutism TNT Brothers, la Campionatul Național Formation Skydiving. Sportivii își vor dovedi priceperea în cădere liberă de la 4.000 de metri, executând exerciții spectaculoase în formații de 4 membri.

Profesioniști, iubitori de senzații tari ghidați de adrenalină și mânați de pofta pentru experiențe inedite participă zilele acestea la prima competiție a disciplinei de 4-way din România. Timp de cinci zile, șase echipe formate din patru parașutiști cu experiență vor executa o serie de exerciții formați în cădere liberă, în timp ce sunt filmați de un cameraman.

Spectatorii sunt așteptați la Aerodromul Clinceni – TNT Brothers să urmărească primul Campionat Național de Formation Skydiving și să-și susțină echipa preferată: TNT, The Flyng Penguins, Aeroclubul României, Dragonflies, Happy Feet sau Old Eagles.

„Ne bucurăm să organizăm acest eveniment unic alături de parașutiști cu o experiență de mii de zboruri și ne dorim să marcăm un moment important prin introducerea unei noi discipline în parașutismul competițional din țara noastră. Disciplina de 4-way este o disciplină relativ nouă în România, deși pe plan mondial a fost introdusă de peste 40 de ani în cadrul competițiilor internaționale de parașutism”, spune Andreea Piștea Ionescu, membru TNT 4-WAY Team.

Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv TNT Brothers sub egida Federației Aeronautice Române și cu sprijinul Aeroclubului României.

Categorii Lifestyle