Vino la CULINARYON, Disneylandul experienţelor culinare!

CULINARYON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa,şi-a deschis porţile și în România, la Bucureşti, la final de octombrie. Acest concept unic a fost lansat, în 2012, la Moscova, a ajuns, în 2015, în Singapore, unde publicaţia The Business Times l-a definit drept „Disneylandul experienţelor culinare”. Spaţiul creat este unul relaxant , în stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a încerca reţete noi, a primi oaspeţi, a găzdui team-building-uri eficiente şi distractive, evenimente corporate, conferinţe, aniversări de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.

Primul centru CULINARYON din Bucureşti este situat pe Şoseaua Pipera, nr. 48, într-un hangar încărcat de istorie, complet renovat, şi se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Locul respiră un puternic spirit industrial, mai ales datorită elementelor unice de design: podelele de lemn, pereţii din cărămidă, nuanţele puternice de violet. Aici veţi găsi trei mari studiouri modulare de gătit care comunica între ele, fiecare fiind echipat cu staţii de gătit mobile extrem de bine dotate, mese speciale pentru bucătari, bar şi sisteme multimedia de ultima generaţie – ingredientele perfecte pentru cele mai reuşite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

CULINARYON din Bucureşti poate găzdui până la 200 de persoane, incluzând şi una dintre cele mai spectaculoase săli VIP, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiţi chefi sau poţi petrece seri relaxante cu prietenii în jurul unei mese unicat, din lemn de măslin, veche de peste 100 de ani. Sala VIP este cu atât mai impresionantă, cu cât oferă o vedere panoramică asupra studiourilor.

Centrul mai cuprinde şi o încăpere superbă şi intimă, unde invitaţii vor descoperi cele mai bune vinuri româneşti şi internaţionale, vedetele fiind selecţia premium de vinuri WineOn produse în regiunile Toscana şi Piemont din Italia. În plus, CULINARYON are în dotare şi două săli de conferinţă modulare, care pot găzdui întâlniri de afaceri, înaintea începerii distracţiei.

„Toată lumea iubeşte CULINARYON. Adulţii spun că aici au avut parte de cele mai frumoase experienţe legate de muncă. Copiii nu se mai satură să-şi murdărească mâinile în timp ce învaţă să gătească.Suntem siguri că românii se vor distra foarte bine aici gătind împreună cu cei mai buni bucătari, întâlnindu-se cu prietenii după serviciu, se pot relaxa în zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alături de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON România.

Categorii Lifestyle