Vienna Fashion Week – Day 1

Vienna Fashion Week – Este toamnă, ceea ce înseamnă că este timpul ca designerii să își prezinte cele mai noi propuneri și colecții. Iată o selecție a colecțiilor noastre favorite din prima zi a Vienna Fashion Week.

Vienna Fashion Week  – Anelia Peschev

Noua colecţie a Aneliei Peschev pentru toamnă/iarnă 2017 este focalizată pe ideea de feminitate. Materialele ultralucioase sau strălucitoare se îmbină cu croielile suave, care urmează forma corupului feminin şi o pun în valoare fie prin faptul că se mulează la fix pe ea, fie prin intermediul contrastului creat de dimensiunile voit exagerate. Un vibe uşor retro se strecoară în cadrul colecţiei, care conţine referinţe către estetica anilor ’80.

Vienna Fashion Week Vienna Fashion Week Vienna Fashion Week Vienna Fashion Week

Vienna Fashion Week – Lulu Lufti Labibi

Noua colecţie include materiale vechi cu care sunt create siluete actuale, contemporane. Create în colaborare cu o serie de artizani lurik, pattern-urile se armonizează cu drapajele şi suprapunerile, dând naştere unui efect modern, care păstrează, totuşi, un aer artizanal.

Vienna Fashion Week – Warnatasku

Materialele folosite în colecţiile Warnatasku (Batik, Songket, Ulos) sunt create de către artizani indonezieni, şi îmbinate cu tehnici moderne de croitorie, pentru ca ţinutele să fie ulterior aliniate la tendinţele internaţionale.

Foto: Alexandru Cristea