Alexandru Teodorescu, unul dintre fondatorii Renovatio, este cel de-al patrulea invitat al seriei speciale EQTalks din cadrul emisiunii Look Who’s Driving. 

Deoarece credem în alternativele invoatoare pentru transport și în dezvoltarea orașelor viitorului, am acceptat provocarea Mercedes-Benz și, astfel, am pornit într-o călătorie alături de personalități care promovează un stil de viață sustenabil, în seria interviurilor EQ Talks.

Cum s-a născut și cu ce se ocupă Renovatio?

În primul rând vreau să menționez faptul că este o companie românească care acum ajunge și peste granițe.

Trei băieți pasionați de energia din surse regenerabile au decis împreună să aplice un model care funcționa deja în Vest. Așadar au format Renovatio e-charge, prima rețea bazată pe soluții de încarcare rapidă dedicate tuturor utilizatorilor de vehicule electrice din Romania. Rețeaua asigură mobilitate electrică în marile orase și de-a lungul coridoarelor pan-europene ce traversează țara noastră.

Cum încarci?

Accesul în rețea îți permite sa vezi în timp real câte statii sunt libere pentru a încarca și unde, care este cea mai apropiată stație de tine și ce tip de stație este. Te vei putea programa la încărcare pentru a fi sigur ca nu irosești timpul. Aplicația noastră te va ajuta să vezi un istoric al încărcărilor tale precum și multe alte statistici importante.

Mai jos, 5 motive pentru care sa conduci mașina electrică by Renovatio:

 

Related Posts