VIDEO – Welcome to My Studio: Călătoria extraordinară a brandului Murmur

Orice vizită în studioul Murmur este ca o călătorie în Țara Minunilor. Îmi trebuie și rochiile corset cu transparențe, și rochiile cu elemente bondage, și body-urile retro… Și, nu știu cum se face, de fiecare dată când ajung aici, e la o zi sau două după ce o altă vedetă e zărită purtând o rochie, un corset, o fustă semnată Murmur. De data aceasta, Fergie. „Mi-a plăcut cum a purtat Fergie fusta bondage în ultimul ei clip. Te duce cu gândul la un role-play, zâmbește Andreea Bădală, designerul din spatele acestui extraordinar brand, Murmur. Iar Fergie nu e singura vedetă de pe lista celor care au probat o piesă Murmur: Beyoncé, Madonna, Kylie Jenner, Gigi Hadid, Katy Perry… „Mulți dintre stiliștii din străinătate s-au familiarizat deja cu brandul nostru, știu ce anume putem să facem. Știu că vor avea parte de un produs unic, spectaculos și bine făcut. E asul lor din mânecă atunci când trebuie să găsească o ținută mai aparte pentru vreun clip sau apariție pe covorul roșu, îmi explică Andreea, în timp ce stăm de vorbă, relaxate, la o cafea, în studioul Murmur. „Colaborarea cu Madonna a fost cea mai intensă. Și ne-a plăcut mult că a purtat în turneu rochia inspirată de costumul de călugăriță.

„Avem două linii principale: Murmur, care cuprinde piesele iconice pe care eu le consider inima brandului, care au nevoie să fie purtate la evenimente mai speciale, și în completare, Essentials, piese care pot fi purtate atât ziua la birou, cât și seara la un cocktail, care au elemente jucăușe precum închiderile cu moș și babă sau suspenderele detașabile. La ele se adaugă Murmur Roleplay. Ne bucurăm că avem un feedback din ce în ce mai rapid din partea clientelor, dialogul cu ele este de neprețuit, spune Andreea Bădală.
„Pentru un designer, cred că cel mai greu lucru e faptul că la un moment dat are sentimentul că vorbește singur. Oamenii îi văd produsul, spun că e frumos, dar că nu l-ar purta… Eu am avut parte de o primire extraordinară din partea revistelor internaționale, chiar la prima ieșire în fața presei lucrurile pe care le-am făcut au fost apreciate, am avut apariții în Vogue, Elle UK, Paper Magazine. Și da, când se întâmplă asta după ce un an întreg ai stat doar și ai lucrat la colecție, atunci știi că ești pe val, cum se spune. Apoi, am învătat mult de la buyeri, care mi-au spus încă de la început ce se va vinde, ce nu, cu ce pot începe, explică Andreea, care admite că stagiul pe care l-a făcut la Alexander McQueen a învățat-o că într-un astfel de business nu e suficientă creativitate, ci că ai nevoie de foarte multă disciplină, de cunoașterea modelului de business, de o echipă care să înțeleagă brandul. Și echipa Murmur (www.murmurstore.com) este una cu adevărat extraordinară.

13599929_1212591425428111_3365323159608546141_n

Fergie

Interviul a fost realizat cu sprijinul Nespresso România.

Categorii Video