VIDEO – Trend Challenge: Vara la birou

Cu primele temperaturi de peste 30 de grade se instalează panica! Unde e telecomanda aerului condiționat?” și „Cu ce să mă îmbrac când e atât de cald?” sunt probabil cele mai rostite întrebări. Și, într-adevăr, nu vă putem ajuta cu localizarea telecomenzii, însă vă putem spune că există soluții bune și răcoroase pentru a imagina niște ținute perfecte pentru birou.

Există birouri care impun o ținută obligatorie cu sacou chiar și vara, alte joburi au restricții severe în ce privește adâncimea decolteului sau tipul de pantofi pe care îi poți purta la birou. Așa că noi ne-am împărțit outfit-urile astfel încât să putem da idei chiar și celor care au de bifat mai multe criterii.

Pentru prima ținută Dana a ales un deux-pièces reinventat: o vestă care funcționează pe post de sacou și o fustă cu volane, într-o culoare veselă. Eu am abordat zona safe și am ales o pereche de pantaloni evazați și scurți și o cămașă din mătase, care în mod sigur mă va ajuta când va fi nevoie să ies in caniculă pentru masa de prânz.

Sacourile pentru zile toride sunt albe sau din in, ideal ambele deodată, asortate unei ținute la fel de lejeră. Eu am purtat un sacou alb pentru o ținută adecvată unei casual friday, alături de o pereche de pantaloni scurți roz de la Molecule-F și de o pereche de pantofi asortați de la Mihaela Glăvan. Dana s-a bucurat să poarte o pereche de pantaloni cu un imprimeu jucăuș, asortați la un maieu lung de la Aer Wear și la o pereche de pantofi-saboți cu detalii metalice.

Pentru cea de-a treia ținută, imaginată că fiind ideală pentru o zi de luni fără întâlniri, Dana s-a decis să fie confortabilă într-o fustă conică și o pereche de teniși albi, în timp ce eu am optat pentru un sacou de in și o pereche de pantaloni albi, probabil a 176-a pereche din dulapul meu. Pantofii cu toc echilibrează nonșalanța tricoului de bumbac, așa că sunt gata să-mi încep bine ziua.

Nu lăsați căldura să va evapore elanul stilistic și căutați metode de a crea ținute adecvate temperaturilor toride. Vara nu este, din păcate, doar pentru vacanțe sau plaje, ci și pentru orașe și zile de luni, așa că trebuie să îi faceți dreptate și să purtați cele mai cool haine ale sezonului!

SHOP THE STORY:

vesta aer

top aerwear

shuz musette

sandale negre hm

sandale HM

sacou zara

sacou in

pants zara

pantaloni imprimeu zara

husa piele molecule

geanta molecule f

fusta HM

fusta aer

culottes hm

camasa hm

blugiHM

batista molecule

Categorii Video