VIDEO – Trend Challenge: Ultimele zile de vară

Vara se apropie de sfârșit și am intrat în ultima ei săptămână –  ce motiv mai bun decât acesta poți avea pentru a-ți plănui câteva ținute de tranziție? Ideale pentru o vreme schimbătoare, ușor mai răcoroasă, ținutele propuse în această ediție stau la granița dintre aerul lejer al verii și toamna mai rigidă, care cere mai multă atenție la detalii.
Am ales un outfit perfect pentru o seară petrecută la mare – un pulover care să te protejeze de briza răcoroasă și o pereche de pantaloni cu broderie funky, veseli și… hipioți! Iar dacă săptămâna această te prinde în oraș, alergând pentru a rezolva cât mai multe lucruri, încearcă o rochie lungă cu un aer boho! E comodă și ușor de accesorizat – fie îi onorezi spiritul lejer cu o pereche de sandale gladiator și o geantă cu franjuri, fie o porți cu niște teniși și o geantă cu accente rock!
Sezonul nunților nu s-a terminat, ci mai degrabă acum încep petrecerile, așa că încă trebuie să te gândești la ce rochie o să porți data viitoare! Eu am ales o culoare care va fi foarte populară în acest sezon: toamna aceasta se poartă roșul! Alege să îl porți în croieli lejere în timpul anotimpului de tranziție și în haine mai structurate (inclusiv geci pufoase) la iarnă.
Cel mai important este să te simți bine în ultima săptămână de vară și nu uita: căldura ne va însoți până în octombrie, iar vara e o stare de spirit. Așa că nu pune încă în șifonier sandalele, pentru că prognoza te încurajează să le porți în continuare!

Categorii Video