VIDEO: Trend Challenge – Toamna cu TEX

Toamna asta se numără hainele noi, mai ales dacă garderoba are un buget prietenos! Noi am încercat colecția de toamăa de la TEX, disponibilă în hypermarketurile Carrefour, și ne-am întors cu șase ținute perfecte pentru acest nou sezon.

Pentru prima ținută, Dana a suprapus 3 tipuri de dungi, rezultatul fiind un look casual, echilibrat cu feminitatea unei fuste din tulle, inspirata fustele tutu ale balerinelor. Bianca a compus outfitul ideal pentru o zi de toamnă ploioasă – cizme din cauciuc, o geantă încăpătoare, o eșarfă cu print grafic și o rochie scurtă cu buline care să îndulceasca aerul de ansamblu al ținutei.

Al doilea set de ținute păstrează aerul casual – Bianca a asortat o cămașă masculine unei perechi de skinny jeans, iar Dana a pornit de le unul dintre cele mai hot trenduri ale momentului – roșu, punctând outfitul cu diverse nuanțe ale acestei culori. Pe lângă pulovărul cu mesaj haios, geanta bucket și căciula simpatică cu ciucuri, a asortat o fustă plisată și o căciulă cozy din lână.

Al treilea set de outfituri reprezintă un joc între feminin și masculin. Dana a echilibrat aerul sobru al unei cămăși masculine purtând pe deasupra un top cu detaliu inspirat de corsete și asortând skinny jeans și sandale cu toc. Bianca s-a gândit la o ținută pentru weekend, și a purtat un hanorac supradimensionat cu o fustă plisată, sandale cu toc și o căciulă beanie.

Toate produsele din clip, plus multe alte piese care alcătuiesc garderoba perfectă pentru toamnă, sunt marca TEX și sunt disponibile exclusiv în magazinele Carrefour.

Categorii Video