VIDEO – Trend Challenge: Ținute lejere pentru o vacanță la mare

Când pleci la mare te gândești să împachetezi absolut tot: pantalonii scurți, un top negru în care să poți ieși seara, o pereche de jeanși pentru că te gândești că te vei sătura de fuste, o rochie fluidă de plajă, un pulover, pentru că nu știi niciodată… Totul ca să te întorci peste o săptămână acasă și să constați că de fapt ai purtatîn tot acest timp doar costumul de baie și o cămașă lungă.
Ne pregătim mult mai bine decât ar trebui și ajungem să cărăm lucruri de care nu avem nevoie cu adevărat. Care sunt lucrurile necesare într-o vacanță la mare?

Ai nevoie de o rochie potrivită pentru plajă – noi am ales această rochie ce poate fi purtată și ca top, deci e versatilă și ușoară ca un fulg. O pereche de pantaloni scurți e obligatorie pentru sesiunile de shopping și îți va prinde bine inclusiv la plajă, iar o salopetă bine accesorizată se poate transforma ușor dintr-o ținută de zi într-una de seară. Adaugă o pălărie cu boruri mari și niște teniși din pânză în timpul zilei sau o pereche de espadrile cu toc și un colier amplu seara.

Salopeta din denim cu aplicații din dantelă este ideală pentru plajă – asortează o pereche de papuci comozi într-o culoare dinamică cu un ghiozdan cu șnur în dungi pentru un efect proaspăt și marinăresc!
Ținutele noastre sunt alcătuite din haine din colecția TEX, disponibilă în Carrefour. Vă invităm și pe voi să le încercați în orice hipermarket Carrefour!
Vară însorită și spor la cumpărături!