VIDEO – Trend Challenge: Ţinute de Revelion

Pe măsură ce începe să treacă perioada Crăciunului și să ne trezim din reveria plină de filme vechi și cozonaci, începe să se instaleze panica Revelionului. Dacă ești norocos și știi unde mergi în seara dintre ani, mai ai o singură problemă: cea a outfit-ului, iar dacă încă nu știi ce faci sau unde mergi, ai muuuulte lucruri de rezolvat!

Noi ne-am încercat mâna cu trei ținute care să ne ajute în diverse situații: fie că mergem la o petrecere casual, într-un club sau într-un bar, fie că mergem la o petrecere elegantă, am gândit câteva outfituri ideale pentru fiecare ocazie.

Pentru prima ținută, în care ne-am imaginat că suntem gazdele unei mici petreceri alături de prieteni, Dana a încercat o ținută ceva mai elegantă, cu o rochie cu ocheți, feminină și flatantă, de la AerWear, și o pereche de pantofi cu toc și plini de sclipici de la H&M.

Eu am ales o ținută monocromă, într-un roz delicat și foarte homey – o pereche de pantaloni Zara, un top din tricot și un top din organza, ambele PNK Casual și o pereche de papuci din satin de la H&M, care sunt tare versatili și deosebiți (nu îi găsiți pe site momentan, însă îi găsiți în mod sigur în magazine).


Pentru o ținută ideală de mers la un bar, am adoptat un stil casual: un sacou supradimensionat de la PNK Casual care să seteze un ton ușor masculin, relaxat, o pereche de jeanși negri, simpli și o bluză cu mânecile bufante care captează perfect spiritul anilor ’70. Am ales și o pereche de stiletto cu toc midi într-un albastru electric care dau o pată de culoare ținutei și mă pregătesc de party.


Dana a ales și ea o ținută casual, însă a mers pe tonuri de alb cu un sacoul Mango și accente de gri și argintiu cu o fustă de la PNK Casual, la care a adăugat o pereche de pantofi negri din lac, masculini, de la H&M. Amândouă am ales ținute comode, în care să ne simțim bine și care să ne reprezinte cât mai bine.

În cazul în care mergeți la o petrecere ceva mai elaborată, care impune un dress code elegant, Dana propune o ținută simplă, însă perfectă pentru o seară memorabilă. O rochie neagră Raquette de la Molecule F este exact ce trebuie pentru o seară sofisticată – nu uita de un accesoriu interesant, precum cureaua cu ciucuri de la PNK Casual și o pereche de sandale de la J Maurice.

Eu am ales să port o ținută simplă, formată dintr-un top negru și o pereche de jeanși skinny, la care am adăugat câteva accente mai fun: un sacou din brocart MIAU by Clara Rotescu de la Molecule F și o pereche de pantofi aurii de la Musette.
Orice decideți să purtați în seara de Revelion, cel mai important este să o petreceți alături de cei dragi. Și, în caz că ați renunțat la ideea de petrecere de Revelion – ceea ce putem înțelege, e atât de multă presiune să te distrezi că uneori vrei doar să stai în casă – vă recomandăm o pijama stylish și un pahar de prosecco. Petrecere frumoasă!

Categorii Video